ΔΤ από Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας: Η  Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον ιατρό της Βέροιας, πρώην Δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας κ. Τσαπαρόπουλο Πέτρο καθώς και την κ. Ghidini- Tsaparopoulos Giovanna σύζυγο Βασιλείου, για την δωρεά δέκα (10) tablets, στην μνήμη του Βασιλείου Τσαπαρόπουλου, συζύγου της δωρήτριας Giovanna Ghidini-Tsaparopoulos.

Οι παραπάνω συσκευές, θα χορηγηθούν, κατόπιν επιθυμίας των δωρητών σε  μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Βέροιας, ύστερα από την αξιολόγηση των αναγκών των μαθητών  που θα πραγματοποιήσει ο διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου. 

Με την αξιοπρόσεκτη αυτή ενέργεια τους οι δωρητές συνεπικουρούν τις προσπάθειες που καταβάλλουμε ως Σχολική Επιτροπή,  για καλύψουμε όσον το δυνατόν περισσότερες μαθητικές ανάγκες σε εξοπλισμό απαραίτητο για τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης. Ισχυρή πεποίθηση των δωρητών, αποτελεί το ρηθέν « όσο θα υπάρχουν παιδιά τόσο θα υπάρχει ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο».

Ευχαριστούμε τους δωρητές κ.κ. Πέτρο Τσαπαρόπουλο και Giovanna Ghidini-Tsaparopoulos!

Είθε η δωρεά αυτή να βρει μιμητές!

Αθανάσιος Δέλλας

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή