Μια ευχάριστη, αλλά και συγκινητική, έκπληξη επεφύλασσαν τα “Παιδιά της Άνοιξης” στο InVeria.gr, καθώς το πρωί της Δευτέρας (30/11) παραλάβαμε ένα… δέμα τους, με το ημερολόγιο του 2021 και βραχιολάκια για την στήριξη της καμπάνιας για την υπό ανέγερση δομή του Συλλόγου στην Πατρίδα Βέροιας. 

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγο καιρό “τρέχει” η καμπάνια για τη συλλογή δωρεάν με σκοπό την ανέγερση Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) στην Πατρίδα Βέροιας, σε οικόπεδο που παραχώρησε δωρεάν ο Δήμος Βέροιας για αυτό το σκοπό. 

Κάθε προσφορά είναι δεκτή και θα αποτελέσει ένα λιθαράκι (ή μεγάλο λίθο) στην ανέγερση της νέας δομής του ιδιαίτερα γνωστού και δραστήριου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Τα Παιδιά της Άνοιξης”. 

Στο InVeria.gr διαχρονικά στηρίζουμε και θα στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον Σύλλογο και τις δομές του. Σας καλούμε και εσείς να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα και, όλοι μαζί, πέτρα – πέτρα, ευρώ – ευρώ, να φτάσουμε τον στόχο και σύντομα να δούμε τη νέα δομή να εγείρεται και εμείς να “καμαρώνουμε” ότι είμαστε ένας/μια από τους θεμελιωτές της!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή