Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας εξιχνιάστηκε περίπτωση επίθεσης με χρήση μαχαιριού και σιδερένιων λοστών – Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ένα ιδιοκτήτη εταιρίας security στη Βέροια…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κ. Μακεδονίας, έπειτα από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εξιχνιάστηκε η επίθεσης σε βάρος ενός άνδρα που έγινε το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου 2020 στη Βέροια.

Πρόκειται για την υπόθεση επίθεσης σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρίας security (δείτε το θέμα), η οποία έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, στον Προμηθέα Βέροιας. 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα άνδρα και ενός αλλοδαπού, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δύο προαναφερθέντες μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με μαχαίρι και σιδερένιους λοστούς στον ιδιοκτήτη της εταιρίας security, τραυματίζοντάς τον και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της επίθεσης, ο γνωστός ιδιοκτήτης της εταιρίας security και άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών προσπαθώντας να αμυνθεί τραυμάτισε τουλάχιστον δύο από τους δράστες.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή