Συναυλία – αντιφασιστικό αφιέρωμα ετοιμάζει το μουσικό σχήμα της Βέροιας “Μπούσουλας“, η οποία θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω youtube και facebook την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 21.00. 

Ο Κώστας Ρίζος, γιατρός, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και μέλος του σχήματος, κοινοποιώντας το trailer της συναυλίας έγραψε σχετικά:

Εδώ και λίγο καιρό, το μουσικό μας σχήμα, ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ετοιμάζει ένα αντιφασιστικό αφιέρωμα μουσικής κ πρωταρχικός μας στόχος. Επιλέξαμε τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, Σ. Ξαρχάκου, Μ. Λοίζου, Θ. Μικρούτσικου και άλλων Ελλήνων συνθετών. Θα αποδοθούν παράλληλα, κείμενα Ελλήνωναι λόγου ” ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΗ”. Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί μαγνητοσκοπημένο μέσω youtube και FB. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το ότι θα μεταδοθεί το αφιέρωμα από τη σελίδα της ΚΕΠΑ και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Φυσικά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα παρουσιάσουμε το αφιέρωμα ζωντανά σε συναυλία. Αυτός ήταν άλλωστε και ο και ξένων συγγραφέων. Επιλέξαμε τη 17η Νοέμβρη για την παρουσίαση αυτής της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας!

Για την ώρα, προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε, φορώντας μάσκα και αποφεύγοντας μετακινήσεις και επαφές που δεν είναι απαραίτητες. Εμείς θα ερχόμαστε σε επαφή με τον τρόπο που γνωρίζουμε! Τη μουσική!

Καλή δύναμη!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή