Μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες καλούνται να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις που λειτουργούν την περίοδο του lock down και πέρα από τα προβλεπόμενα από τις κυβερνητικές οδηγίες ο κάθε επιχειρηματίας προσπαθεί να διασφαλίσει όσο το δυνατόν καλύτερα την δημόσια υγεία. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιχείρηση Cafe DaManha II, στην οδό Βενιζέλου 104 στη Βέροια. Το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) έγινε απολύμανση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του καταστήματος, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε ο προληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό στον οποίο υποβλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και ήταν βεβαίως όλοι αρνητικοί. 
Όπως ανέφεραν στο InVeria.gr οι υπεύθυνοι του καταστήματος, πέρα από τα καθημερινά προβλεπόμενα μέτρα (χρήση μάσκας, αποστάσεις, αντισηπτικά), σε τακτά διαστήματα θα γίνεται απολύμανση στους χώρους και τεστ κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι καταστήματα της εστίασης που λειτουργούν αυτή την περίοδο προσφέρουν τα προϊόντα τους μόνο πακέτο (take away) ή με κατ’ οίκον παράδοση (delivery). 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή