Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, η Ιφιγένεια Καραδήμου, μητέρα της γιατρού – ακτινολόγου Βασιλικής Καραδήμου, η οποία έδωσε σύντομη και δυστυχώς άνιση και ραγδαία μάχη με τον κορωνοϊό. 

Μέσα σε λίγες μέρες η Ιφιγένεια Καραδήμου, με ήδη επιβαρυμένη υγεία, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε στη μονάδα covid-19 στη Βέροια, διασωληνώθηκε και κατέληξε στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. 

Η κόρη της Βασιλική Καραδήμου με ανάρτησή της στο fb την αποχαιρετά δημόσια και εκφράζει την θλίψης της για τον απρόσμενο χαμό της…. 

Έγραψε χαρακτηριστικά: 

Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετήσω!!!!! Γιατί βιάστηκες τόσο πολύ να φύγεις, γιατί; Μέσα σε δύο μέρες κατάφερε και σε διέλυσε ο κορονοϊός. Άνιση και άδικη η μάχη. Δεν ειναι ο θάνατος που έρχεται να σε συναντήσει, είναι που δεν προλαβαίνεις να αποχαιρετήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Σήμερα αποχαιρέτησα τη μάνα μου τηλεφωνικά λόγω covid. Δεν υπάρχουν λέξεις κ συναισθήματα να περιγράψουν αυτό που νιώθω. Άνιση η μάχη μαμά. Καλό ταξίδι. Σ ευχαριστώ πολύ για όλα όσα με διδάξεις, και μου πρόσφερες. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Σ αγαπώ πολύ Μαμά!!!

***

To InVeria.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Βασιλική Καραδήμου, στον σύζυγο της ιατρό – χειρουργό Τάσο Κοτρώνη και όλους τους οικείους της. Καλό παράδεισο! 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή