Κινητικότητα παρουσιάζεται σε δύο θέματα που πρόσφατα ανέδειξε το InVeria.gr, το Τελωνείο Βέροιας και το παλιό δικαστικό μέγαρο Βέροιας, καθώς η δημοσιοποίηση και η αναζήτηση ευθυνών για το γεγονός ότι παραμένουν στάσιμα φαίνεται πως λειτούργησε θετικά ως προς την εξέλιξή τους. 

Μιλώντας στην εκπομπή “Λαϊκά και Αιρετικά” του ΑΚΟΥ 99,6 με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφημ. “Λαός”) ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που πάρθηκαν σχετικά με αυτά τα δύο σημαντικά για την Ημαθία ζητήματα, τονίζοντας παράλληλα την χρησιμότητα της δημοσιογραφικής πίεσης και κριτικής προς την εκάστοτε εξουσία, προκειμένου να μην υπάρχει εφησυχασμός. 

Για το θέμα του Τελωνείου Βέροιας ο Τάσος Μπαρτζώκας κράτησε μια “ευγενική” στάση προς τα πρόσωπα που έχουν την ευθύνη για την εξέλιξη της υπόθεσης, τονίζοντας την αναγκαιότητα όχι απλά να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της αγοράς της Κουλούρας το τελωνείο, αλλά να αναδειχθεί συνολικά το σημείο, ενώ προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες ώστε το θέμα να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το έργο. Άλλωστε, όπως είπε, το θέμα του Τελωνείου ήταν αντικείμενο (μεταξύ πολλών άλλων) της συζήτησης που είχε πριν λίγες μέρες με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για όλα τα αναπτυξιακά έργα που δρομολογούνται στην Ημαθία. 

Για το θέμα του παλιού δικαστικού μεγάρου της Βέροιας ο Τάσος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και υπάρχει στενή συνεργασία ώστε η παλαιότερη πρόταση του Δήμου για την αξιοποίηση του ακινήτου, μετά από ενδεχόμενη σχετική επικαιροποίηση, να προωθηθεί καταλλήλως. Ο βουλευτής εμφανίστηκε φειδωλός στις λεπτομέρειες, για να μην φανεί ως υποσχεσιολογία, όπως είπε, ωστόσο σημείωσε ότι είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχουμε νέα και για αυτό το θέμα σύντομα. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής με τη συνέντευξη του Τάσου Μπαρτζώκα:

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή