Αγαπητό InVeria.gr, 

Αφού σου ευχηθώ για τα… γενέθλιά σου και σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία στις σελίδες σου, επίτρεψέ μου να  πω τα εξής:

Πέρασε και η γιορτή κάστανου στην Βέροια που συνδιοργάνωσε η ΚΕΠΑ με τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Αν το ζητούμενο είναι η προώθηση τοπικών προϊόντων όπως ειπώθηκε, η στήλη με χαρά θα συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή και προτείνει να διοργανωθεί την επόμενη φορά η γιορτή πεϊνιρλί της Καστανιάς.

Η διανομή πεϊνιρλί μπροστά στον χώρο τεχνών θα συνοδεύεται με μουσική από εκκλησιαστικό όργανο με συνθέσεις του Λεονέν, οργανίστα της Παναγίας των Παρισίων. Έτσι θα υπάρξει σύνδεση ενός τοπικού προϊόντος-πεϊνιρλί, με την μουσική και τον πολιτισμό όπως υπηρετείται από την ΚΕΠΑ, αλλά και με την δικιά μας Παναγία Σουμελά που βρίσκεται στην Καστανιά. Το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό μπορεί να διατεθεί και στην γαλλική αγορά για ενίσχυση των οικονομικών της ΚΕΠΑ, άσχετα αν η γιορτή κάστανου έδειξε ότι τα λεφτά τελικά δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που επιλέγουν τέτοιες δράσεις.

Τελικά είναι αλήθεια ή όχι ότι το Δ.Σ. της ΚΕΠΑ αρκείται στην επικύρωση αποφάσεων που έχουν ληφθεί χωρίς αυτό και δεν ελέγχει αν πιάνουν τόπο τα χρήματα που δαπανώνται;

Με εκτίμηση, 

Ο Διαχειριστής της στήλης “Αλήθεια ή… όχι” 

(Την  μόνιμη στήλη Αλήθεια ή… όχι;”  επιμελείται εξωτερικός συνεργάτης του InVeria.gr και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα πρωί)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή