Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,9 “Λαϊκά και Αιρετικά” της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

– Ο Αντώνης Μπιδέρης ζωντανά (και μέσω skype) από το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας μιλά για το λιποθυμικό επεισόδιο γυναίκας σε γραφείο, γεγονός που αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανάγκη παρουσίας κατάλληλα εκπαιδευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο σημείο ή της παρουσίας ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια λειτουργίας των δικαστηρίων.

– Μιλούν για το θέμα και το πως το βίωσαν ο προϊστάμενος της Γραμματείας του Ειρηνοδικείου Βέροιας Νικόλαος Ζιαμπάκας και οι γραμματείς Ειρηνοδικείου Αθηνά Κουφογιώτη και Πταισματοδικείου Παναγιώτα Ανάστου.

– Ζωντανή εικόνα και από τις ανασκαφικές εργασίες πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου, όπου σχεδιάζεται η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Βέροιας

– Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ και συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας στην Πλ. Δημαρχείου και πορεία σε δρόμους της Βέροιας το πρωί της Πέμπτης

– Το “καψόνι” των Τούρκων στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και η αρνητική εικόνα της εσωτερικής… κοκορομαχίας για τα Εθνικά Θέματα.

– Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών μιλά για διακοπή ρεύματος στο εργοστάσιο ζάχαρης στο Πλατύ…

– Απελευθερωτικό τριήμερο στην Ημαθία, στις 16/10 η Βέροια, στις 17/10 η Νάουσα και στις 18/10 η Αλεξάνδρεια.

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή