ΔΤ από τμήμα Μπάσκετ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας: Σε έλεγχο του ΕΟΔΥ που διενεργήθηκε χθες Δευτέρα 12/10 στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας σε όλο το αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό team, εμφανίστηκαν 5 θετικά κρούσματα κορονοιού.

Αυτά, σε συνδυασμό με το αρχικό, ανεβάζουν το συνολικό νούμερο των κρουσμάτων σε 6. Από την πρώτη στιγμή, απόλυτα εναρμονισμένοι με τις επιταγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων, είχαμε διακόψει τις προπονήσεις και τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, σε πλήρη συντονισμό με τις αρχές. Οι νοσούντες είναι σε καλή κατάσταση και μέλημά μας είναι αυτό να συνεχιστεί και καθ όλη τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού τους. Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι η υγεία των μελών της ομάδας μας, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου.

Το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και θ ασχοληθούμε μ΄αυτό όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, επιστρέφοντας στα γήπεδα δυνατότεροι από πριν, ξεπερνώντας ως ομάδα και οργανισμός έναν ακόμα σκόπελο.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή