ΔΤ: Κλιμάκιο του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας Πέλλας και της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της ομοσπονδίας Κώστα Κατσιμένη ολοκλήρωσαν πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων σε επιχειρήσεις του κλάδου στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας. 

Συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις ΑΣ Μέσης, Παπακωνσταντίνου, Χαλβατζής – Μακεδονική, Νέα Εξφρουτ, ΑΣ Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, ΑΛΜΙ Αλεξάνδρειας. 

Έγινε συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις, για τα δεκάδες κρούσματα covid 19 σε μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου και αναδείχτηκε ότι  με ευθύνη της  κυβέρνησης, η εργοδοσία τζογάρισε την υγεία των εργαζόμενων για τα κέρδη της

Αναδείχτηκε επίσης ο αντεργατικός οίστρος της κυβέρνησης που ενώ αδιαφορεί για την υγεία των εργαζόμενων σπεύδει να ικανοποιήσει τα πάγια αιτήματα του ΣΕΒ για το χτύπημα των τελευταίων εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει. Έγινε ξεκάθαρο ότι όποια προσπάθεια της κυβέρνησης να εμποδίσει την οργάνωση και τη διαμαρτυρία των εργαζόμενων απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα που του ετοιμάζουν θα μείνει στα χαρτιά. Το δικαίωμα της διαδήλωσης και της οργάνωσης του λαϊκού κινήματος έχει κατακτηθεί με αγώνες και με αίμα. 

Τέλος έγινε κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 13 Οκτώβρη. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή