Άνετη νίκη με 3-0 σημείωσε στο φιλικό με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ η ΒΕΡΟΙΑ, στον μεταξύ τους αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, την Παρασκευή (9/10/2020). Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος κι ένα στις αρχές της επανάληψης, επικράτησε με 3-0.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και σημείωσε δυο τέρματα. Στο 27’ ο Λουκίνας με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0 (ανατροπή Πασά από Πανουργιά. Στο 40’ πάλι ο Λουκίνας από κοντά, μετά από δοκάρι του Πασά, διπλασίασε τα τέρματα της Βέροιας.

Η ΒΕΡΟΙΑ σημείωσε και τρίτο γκολ στο 52’’. Μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Από εκεί και μετά η ομάδα της Ημαθίας συντήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Παπαδάκης, Νησελίτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89′ Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73’ Οικονόμου), Μπλέτσας (87′ Περτσιούνης), Σιμόνι (59’ Μούργος), Πόζογλου (82’ Αποστολόπουλος), Πασάς (85’ Ιωάννου), Λουκίνας (66’ Καραγιάννης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Κάστρο (46’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης (46’ Λώλης), Λέο. Στο 57’ βγήκαν οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λέο και μπήκαν οι Σαλιάκας, Ροντρίγκο, Νάουμετς, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καρτάλης, Σιόντης, Παμλίδης.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή