Ενάμιση χρόνο από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019 και την ένσταση κατά της εκλογής του Λάζαρου Τσαβδαρίδη από τον συνυποψήφιό του Φώτη Κουτσουπιά, η υπόθεση ολοκληρώθηκε… 

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) το ειδικό δικαστήριο που εξέτασε την ένσταση του Φώτη Κουτσουπιά απάντησε αρνητικά στις αιτιάσεις του, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης να παραμείνει βουλευτής, αφού δεν είχε κώλυμα εκλογής, σύμφωνα με την απόφαση. 

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο κ. Τσαβδαρίδης αναφέρει:

Η Απόφαση ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ μου από το Εκλογοδικείο απέναντι στην αμφισβήτηση της εκλογής μου ως Βουλευτή Ημαθίας από τον συνυποψήφιό μου κ. Κουτσουπιά, ολοκληρώνει μία περίοδο σχετικής αστάθειας στην οριστική εκπροσώπηση της Ημαθίας μας στη Βουλή.

Η απονομή της Δικαιοσύνης, τις αποφάσεις της οποίας πάντα και σε κάθε περίπτωση θα τιμώ και θα σέβομαι, ασφαλώς και με γεμίζει βαθιά ικανοποίηση. Στην ουσία της όμως, δεν αλλάζει ούτε κατά το ελάχιστο την καθημερινότητά μου ως ενεργού πολίτη και ως εκπροσώπου του τόπου μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Θα συνεχίσω να είμαι καθημερινά παρών στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδος μου και θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να αναδεικνύω όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Ημαθίας μας στα Κέντρα των Αποφάσεων, διεκδικώντας τις καλύτερες λύσεις επ’ ωφελεία των πολιτών.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή