1)Για πρώτη φορά στο εθνικό θέατρο “Ψηλά από τη γέφυρα του Άρθουρ Μιλλερ” μίλησε μας λίγο..
 
-Καταρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλη τη συγκυρία και τη συμμετοχή μου σε μια παράσταση του Εθνικού..καθώς είναι ένας χώρος που σου προσφέρει όλες τις συνθήκες για να δουλέψεις δημιουργικά..επίσης νιώθω τρομερή τιμή που συμπρωταγωνιστώ με τον Γιώργο Κιμούλη την Μαρία Κεχαγιόγλου τον Νίκο Χατζόπουλο αλλά και νεότερους τον Αλέξανδρο Μαυρόπουλο,Στάθη Παναγιωτίδη.. από κει και πέρα είναι ένα σπουδαίο έργο που δικαίως θεωρείται κλασικό καθώς καταπιάνεται με κοινωνικά αλλά και πολιτικά θέματα..
 
2)Υποδύεσαι την Κάθριν ανηψια του Εντι και της Μπεατρις,πες μας λιγα λογια για το ρολο σου αλλα και τη σχεση που έχει με τον Εντι..
 
-Η Κάθριν είναι ένα ορφανό κορίτσι και ζει από μωρό σ αυτή την οικογένεια,μεγάλωσε με μητρικό και πατρικό πρότυπο τον Εντι και την Μπεατρις..η σχέση με τον Εντι σ ένα πρώτο επίπεδό είναι πατέρα-κόρης,και είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο αυτό ειδικά για μια κόρη..και η Κάθριν συναισθάνεται και τον αγαπάει μ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο..ίσως γιατί τον νιώθει ευάλωτο ίσως γιατί νιώθει την καταπίεση που υφίσταται,ίσως γιατί μέσα από το κορίτσι περιμένει να ζήσει και ο Εντι..είναι μια πολύ ιδιότυπη σχέση..
 
3)Νιώθει η Κάθριν εγκλωβισμένη απ τον κόσμο λόγω της υπερπροστατευτικότητας του Εντι..
 
-Σίγουρα νιώθει εγκλωβισμένη όπως θα ένιωθε και κάθε νέος άνθρωπος..βέβαια αυτός ο εγκλωβισμός φαίνεται να ισχυροποιείται όχι στην αρχή του έργου καθώς τα επιχειρήματα του Εντι είναι λογικά αφού ζουν στο πάτο της κοινωνίας και λογικό είναι να φοβάται..αλλά σιγά-σιγά καθώς βλέπουμε την προσπάθεια της Καθριν για χειραφέτηση και το ερωτικό ειδύλλιο που αναπτύσσεται με τον Ροδολφο..έτσι ο Εντι προσπαθεί να μην τη χάσει δρώντας με σκοτεινό τρόπο..
 
4)Πόσο έκρυθμη γίνεται η κατάσταση στο σπίτι με τον ερχομών των συγγενών της Μπεατρις..
-Η κατάσταση αρχίζει να εκτροχιάζεται όταν αρχίζει να απειλείται η θέση του Εντι σ’όλα τα επίπεδα..απειλείται η θέση του ως αρσενικό μέσα στο σπίτι,απειλείται η δουλειά του αφού αυτοί οι άνθρωποι έρχονται για να δουλέψουν σε δύσκολες συνθήκες και να διεκδικήσουν συγχρόνως..έτσι αρχίζουν οι τριγμοί στο σπίτι..
 
5)Γιατί ο Εντι βλέπει με τόσο κακό μάτι τον Ροδόλφο και στη συνέχεια το ειδύλλιο με την Κάθριν φτάνοντας στο σημείο της προδοσίας..
 
-Νομίζω ότι ο Ροδόλφο για τον Εντι αντιπροσωπεύει όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσε να έχει αυτός ο άνθρωπος και τις έχασε..είναι ένας νέος άνθρωπος με όλη τη ζωή του μπροστά,έχει όρεξη για δουλειά,καλλιτεχνικές τάσεις,είναι όμορφος..έχει πράγματα που ο Εντι τα έχει απωθήσει για να μπορέσει να επιβιώσει,και ουσιαστικά βλέπει απέναντι του την δική του χαμένη ευκαιρία..
 
6)Στα μάτια των Ιταλών μεταναστών που φτάνουν στην Αμερική ο Μιλλερ βλέπει και δικά του βιώματα..
 
-Σίγουρα τον απασχολεί το ζήτημα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης από προσωπικά βιώματα αλλά τον απασχολεί περισσότερο ως πολιτικό ον της εποχής του το ζήτημα της ταξικής καταπίεσης που βλέπει γύρω του..νομίζω ότι πιάνει ένα κομμάτι της κοινωνίας που είναι το πιο καταπιεσμένο και αυτό θέλει να φωτίσει περισσότερο..
 
7)Πόσο επίκαιρο μοιάζει το έργο και το μεταναστευτικό θέμα με την εποχή μας και τις τραγικές εικόνες που αντικρίζουμε στην τηλεόραση..
 
-Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα,ο  καπιταλισμός είναι συντριπτικός και στις μέρες μας νομίζω ακόμα πιο σκληρός..και το ζήτημα της καταπίεσης του ανθρώπου απ’το οικονομικό σύστημα που ζούμε είναι επίκαιρο όσο επίκαιρη είναι και η ζωή μας..