Η Περιφερειακή  Ενότητα Ημαθίας  διοργανώνει το  Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», από τις  10 έως τις   12  Ιουνίου 2016 στην περιοχή «Εβραίικα Μνήματα»  της Βέροιας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα υψηλής αξίας προϊόντα του αγροτοδιατροφικού μας τομέα, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Στο πλαίσιο του «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» πραγματοποιείται η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλες οι επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα  της Π.Ε Ημαθίας , προκειμένου να δώσουν  την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί την υψηλή ποιοτική αξία της παραγωγής τους.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των ελληνικών προϊόντων  πανελλαδικά, ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος  καλύπτει  1.300  τετραγωνικά μέτρα, ενώ θα υπάρξουν παρουσιάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο, με αποτέλεσμα την μεγάλη του προβολή.

Υπεύθυνη επικοινωνίας η υπάλληλος της ΔΑΟΚ Π.Ε Ημαθίας κα Όλγα  Τσεχελίδου (Tsehelidou.O@imathia.pkm.gov.gr- 2331350152) , η οποία έχει αναλάβει τον τομέα της οργάνωσης.