Η επιστήμη της γιόγκα μέσα από το οκταπλό μονοπάτι του Πατάντζαλι και τις διδασκαλίες του Sri Dharma Mittra ως ο δρόμος για τη συνειδητοποίηση της ολοκληρωμένης μας υπόστασης.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

16:00-17:00
Kriya, Pranayama, Meditation
Περιλαμβάνει τεχνικές καθαρισμού και εξαγνισμού, εξισορρόπησης του νευρικού συστήματος καθώς και τεχνικές οραματισμού και συγκέντρωσης. Μέσω των τεχνικών αυτών, το αναπνευστικό σύστημα καθαρίζει και το νευρικό σύστημα δυναμώνει, με στόχονα επιτευχθεί η Pratyahara, η απόσυρση των αισθήσεων και να οδηγήσουμε το νου μας σε μια κατάσταση ήρεμη και ειρηνική.
(για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων)

17:00-19:00
Dharma Yoga MasterClass (hip openers and backbends)

Το δίωρο αυτό είναι αφιερωμένο στα ανοίγματα της λεκάνης και στις υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης. Μέσα από πρακτικές που στοχεύουν στην απελευθέρωση της λεκάνης, μαλακώνοντας τα ισχύα μας, θα απελευθερωθούμε από εντάσεις που συσσωρεύονται στην περιοχή αυτή.

Οι υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης είναι το αποτέλεσμα των 50 χρόνων προσφοράς του Yogi Sri Dharma Mittra στη γιόγκα με ειδίκευση στις οπίσθιες κάμψεις. Μας βοηθάνε να
διατηρήσουμε μια υγιή σπονδυλική στήλη, χαρίζοντας μας κινητικότητα, αναζωογόνηση και σύνδεση με την πνευματική μας καρδιά.
(για όλα τα επίπεδα ασκούμενων)

Σάββατο 23 Απριλίου 2016
Ώρα 16.00μμ – 19.00μμ
Τiμή 40 Euro

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Μαρία Παπαδώντα τηλ… 6983907802