Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και φέτος διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση στο χώρο του σχολείου. Προσφέροντας εκατοντάδες σουβλάκια στους μικρούς μασκαράδες με ζωντανή μουσική, κέφι και χαμόγελο γιορτάσαμε λίγο βέβαια καθυστερημένα το έθιμο του ’’ τσικνίσματος ” ( μυρωδιά του ψημένου κρέατος) .

Ο ενθουσιασμός των παιδιών μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς είχαν την ευκαιρία να μασκαρευτούν, να χορέψουν με τους συμμαθητές τους και να αποχαιρετήσουν με αυτόν τον όμορφο τρόπο την αποκριά. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κυβεντίδης Γεώργιος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς, την Δ/ντρια μας και τους δασκάλους που συμμετείχαν στην διοργάνωση της γιορτής.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς (γονείς του σχολείου μας) για τα σουβλάκια, τους χυμούς και τα ψωμιά, αλλά και τις βρεφονηπιοκόμους για την ευχάριστη καρναβαλική έκπληξη, καθώς και για την παρουσία των κ. Κουλουριώτη Σάκη ( πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής) και κ. Σοφιανίδη Γιώργο ( Αντιδήμαρχο Παιδείας).

DCIM107GOPRO
DCIM107GOPRODSC_0093

DSC_0128 DSC_0137