Ο Τουριστικός Όμιλός Βέροιας είχε τη χαρά να υποδεχτεί και να ξεναγήσει στην πόλη μας, τον δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο.

Σκοπός επίσκεψης του φιλοξενούμενου ήταν η δημιουργία εκτενούς αφιερώματος στην Βέροια, το οποίο θα δημοσιευτεί στο περιοδικό Blue της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Το επόμενο τεύχος του Blue που εκδίδεται στα ελληνικά και τα αγγλικά, από τον Μάρτιο και για δύο μήνες θα συνοδεύει όλες τις πτήσεις της κορυφαίας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη!

Κοντά μας στο οδοιπορικό με τον δημοσιογράφο, και ο συντοπίτης μας κ. Χρήστος Ζαμπούνης ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα του ΤΟΒ και ανέλαβε ήδη ενεργό δράση ως εθελοντής του Τουριστικού Ομίλου.

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενημερωθούν και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του ΤΟΒ, σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο «ΣΤΑΡ».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί απολογισμός ενεργειών του 2015 και παρουσίαση των προγραμματισμένων δράσεων για το 2016. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη, εγγραφές νέων μελών, τακτοποίηση συνδρομών και κοπή βασιλόπιτας.

O Τουριστικός Όμιλος Βέροιας έχει ως στόχο την Ανάδειξη του φυσικού, ιστορικού, θρησκευτικού και παραγωγικού πλούτου της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Σας περιμένουμε όλους, μαζί να συζητήσουμε τις προοπτικές και να υλοποιήσουμε δράσεις που θα προάγουν την πόλη μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πατσίκας Ζήσης – Πρόεδρος

Βλαχογιάννη Ιφιγένεια – Αντιπρόεδρος

Ζυγουλιάνος Στέργιος – Γραμματέας

Θεοχαρόπουλος Αντώνης – Ταμίας

Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος – Μέλος

Κωνσταντούδη Ισαβέλλα – Μέλος

Πιλιτσίδου Γιάννα – Μέλος

Τασιοπούλου Ασπασία – Μέλος

Τζήμα – Τόπη Συρμήκα – Μέλος

Επικοινωνία: www.facebook.com/veriatourismclub, email: toverias@gmail.com

Τηλ.: 6942055079 (Πατσίκας Ζήσης), 6947814704 (Πιλιτσίδου Γιάννα)