Δήλωση του αντιπεριφερειάρχη κ.Κώστα Καλαϊτζίδη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) στην Ημαθία: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επιτυχή έκβαση της πρώτης φάσης της διανομής επισιτιστικής βοήθειας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2016 στην Ημαθία, με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή μας Ενότητα. 

Η ευαισθησία που επέδειξαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας, οι κοινωνικοί μας εταίροι, με πρώτους τους δήμους της Ημαθίας, στην εθελοντική εξυπηρέτηση των  3.779 ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους αγγίζουν  τα 8.274 άτομα, ήταν καταλυτική.

Τους ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ και την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, η οποία από την αρχική φάση διαβούλευσης του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας, μέχρι και την υλοποίηση της πρώτης φάσης, βοήθησε τα μέγιστα στην οργανωτική δομή. Ευελπιστώ ότι σύντομα, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, θα διατεθούν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, που θα ανακουφίσουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του τόπου μας.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας”