Την αντιδημαρχία τουρισμού Δήμου Βέροιας επισκέφθηκαν την Δευτέρα 25/1/2016 τα μέλη της διοίκησης του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον ειδικό συνεργάτη του δήμου, ειδικό σε θέματα τουρισμού, κ. Βαλαχή Γιάννη. Ως ένδειξη της εθελοντικής προσφοράς στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας, τα μέλη του ΤΟΒ παρέδωσαν στην αντιδημαρχία Τουρισμού 1.000 αντίτυπα της έκδοσης του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για το Βήμα του Απόστολου Παύλου, καθώς και αντίτυπα του λευκώματος αφιερωμένο στα Φεστιβάλ Παραγωγής που διοργάνωνε ο ΤΟΒ την περίοδο 1958-1962.

 

Ακολούθησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονα. Στην Ιερά Μητρόπολη δόθηκαν, επίσης, 1.000 αντίτυπα της έκδοσης του ΤΟΒ για το Βήμα του Απόστολου Παύλου και συζητήθηκαν οι προοπτικές που ανοίγονται για την περαιτέρω εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της Βέροιας μετά την αναμενόμενη ολοκλήρωση αναστήλωσης της Παλαιάς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα μέλη του ΤΟΒ για την εκδοτική προσπάθεια αλλά και γενικότερα για την εθελοντική τους δράση, ενώ αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Ιεράς Μητρόπολης για τη δημιουργία μουσειακού χώρου στην περιοχή του Βήματος. Σχεδιασμός που όταν υλοποιηθεί θα επιμηκύνει σημαντικά την παραμονή των επισκεπτών στην πόλη της Βέροιας, κάτι πού είναι και το ζητούμενο.

TOB_mitropolitis

 

Τέλος, θυμίζουμε ότι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο «ΣΤΑΡ» θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή γενική συνέλευση του ΤΟΒ. Καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι συμπολίτες, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πατσίκας Ζήσης – Πρόεδρος

Βλαχογιάννη Ιφιγένεια – Αντιπρόεδρος

Ζυγουλιάνος Στέργιος – Γραμματέας

Θεοχαρόπουλος Αντώνης – Ταμίας

Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος – Μέλος

Κωνσταντούδη Ισαβέλλα – Μέλος

Πιλιτσίδου Γιάννα – Μέλος

Τασιοπούλου Ασπασία – Μέλος

Τζήμα – Τόπη Συρμήκα – Μέλος

Επικοινωνία: www.facebook.com/veriatourismclub, email: toverias@gmail.com

Τηλ.: 6942055079 (Πατσίκας Ζήσης), 6947814704 (Πιλιτσίδου Γιάννα)