Με μεγαλειώδη εμφάνιση τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, κατέβαλαν σε ένα όμορφο παιχνίδι, την πολύ καλή ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ.  Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Βέροιας που απέδειξε οτι μπορεί να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης από οποιαδήποτε ομάδα του ομίλου. Τα κορίτσια της Βέροιας μπήκαν δυναμικά  στο παιχνίδι και κατάφεραν από την αρχή να δείξουν οτι αυτές θα είναι οι νικήτριες παρόλο που βαθμολογικά η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σε υψηλότερη θέση. Πολλοί φίλαθλοι παραβρέθηκαν στον αγώνα, απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και στήριξαν την τοπική ομάδα. Τα σετ 25-22, 23-25, 25-17 και 25-22.

Από τις νικήτριες, καμία δεν υστέρησε, όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνετέλεσαν τα μέγιστα στη νίκη, ιδιαίτερα όμως διακρίθηκαν οι Μοσχά Παναγιώτα, Τσιούχα Χρυσάνθη, Γρηγοριάδου Αρχοντή και Κυριακίδου Γιώτα χωρίς

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Κυριακίδου Γιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Κυριαζάκη Λίλα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Γαλλίκα Σοφία, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Μόσχου Σουλτάνα, Τσιλίκα Ειρήνη, Τσαουσοπούλου Ξένια.