Με  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας, όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Παντελεήμονας, υποδέχθηκε η Π.Ε Ημαθίας το νέο έτος 2016.

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, που είχε στο πλευρό του τους περιφερειακούς συμβούλους κα Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδη, με την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας κ.Βεσυρόπουλου, του δημάρχου Βέροιας κ.Βοργιαζίδη, του διοικητή  της ΙΜΠ Υποστρατήγου κ. Νομικού, του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ.Τουλίκα, του διοικητή της ΠΥΒ ,Επιπυραγού κ.Κουβακά, του διοικητή της Σχολής Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ Βορείου Ελλάδας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Κούγκα, εκπροσώπων συλλόγων και οργανώσεων και πολιτών της Ημαθίας.

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμονας, έπεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, με τον κ. Τουλίκα να λαμβάνει  ως δώρο μια δερματόδετη  έκδοση της Π.Ε Ημαθίας με τους πολιτιστικούς  θησαυρούς των Αιγών.

Τα πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλε  στους παρευρισκόμενους ο σύλλογος «Δασκιωτών» Ημαθίας.

«Εύχομαι , με τις ευλογίες της εκκλησίας μας, η νέα χρονιά να φέρει προκοπή και ευημερία στην πατρίδα μας, τους Ημαθιώτες και όλους τους Έλληνες» ευχήθηκε ο κ.αντιπεριφερειάρχης.