Photo inveria.gr

Με άψογη διοργάνωση και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο 4ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,6 km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργάνωσεις.

12 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση). 3 Λεωφορεία επέστρεψαν με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στην Βέροια (τερματισμός).

800 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης ενώ 1000 ήταν οι εγγραφές.
160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να ευχαριστήσουμε στον Αστυνομικό διευθυντή κο Τουλίκα για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, καθώς επίσης και τον κο Καλογερόπουλο Διοικητή της τροχαίας και τον υποδιοικητή κος Μπαρούτογλου για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού
Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα μας να στηθούν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση. Εκπρόσωπος του Στρατού στην διοργάνωση μας ήταν ο Διοίκητης της Ιης Μεραρχίας πεζικού Υπτγος κος Αντώνης Νομικός.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας που εκτός την ημέρα του αγώνα αλλά και τις προηγούμενες ήταν παρόντες στο κάλεσμα για την προετοιμασία του . Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων η συλλόγων αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες . Το εθελοντικό παρόν τους όπως και τις περασμένες 3 χρονιές έδωσαν η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών) ο ΠΟΠΕΣΥ (Περιβαντολογικός ποδηλατικός σύλλογος ) οι Ραδιοερασιτέχνες, το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας , το κοινωνικό Ιατρείο. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Βέροια ΚΑΠΑ που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση του Αντιδήμαρχου κου Κορωνά αλλά Ρωμύλου Αλεξανδρίδη,. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας όπως επίσης και της Αντιδημαρχείας καθαριότητας και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας.

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Πέτρος Φύκατας , Τσιάρας Βασίλης Καραγεώργου Αθανάσιος Κουκουτέγου Κατερινα , Τσιπροπουλου Αναστασία, Βασιλακάκης Αντώνης και Πιπελίδου Καλλιόπη η οποία είχε όλη την γραφιστική επιμέλεια του προπονητικού ημερολογίου.

Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, μπανάνες , κομποστάκια, νερό .

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δημου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση άλλα και για να κρατηθεί ε το κόστος συμμετοχής του δρομέα χαμηλό (5 ευρώ)

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του Φιλίππειου δρόμου:

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ

ΦΙΛΟΞΥΛ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ (Μακροχώρι – Ναουσα)

MCOZA ‘’ all day bistro ‘’

NOVASERT ‘’Συμβουλευτικές υπηρεσίες’’

ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

VITRO AGRO ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (Εξοπλισμοί)

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

SNOWLAND ALL4RUN ‘’Αθλητικό κατάστημα’’
ΠΙ&ΦΙ ‘’ Τακούνι & κλειδί’’

ΧΟΡΗΓΟΙ διάθεσης προϊόντων:

Α.Ε. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ‘’Μπανάνες’’

ΙΟΛΗ ‘’Νερα’’

ALMME ‘’κομποστακια’’

ETHICKSPORT ‘’ενεργειακά προιοντα’’

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ‘’χορηγία σουπας’’

BIOMEDI ‘’4 δωρεάν εξετάσεις με την μέθοδο βιοσυντονισμού)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΕΣ για την παραχώρηση 2 δωματίων ετσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθηνα.

ΑΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και το Πρόεδρο κ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ για την δωρεάν παραχώρηση Αστικού λεωφορείου για την μετακίνηση εθελοντών.