10 Χρόνια Badminton! Εδώ και 10 Χρόνια, ένα θέατρο ταξιδεύει την Αθήνα σε όλο τον κόσμο!!!

Το πρόγραμμα της 10ης θεατρικής περιόδου περιλαμβάνει:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΒΑΣΩ ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ – ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Μια μεγάλη συναυλία μας περιμένει στο θέατρο Badminton στις 27 Οκτωβρίου, μια συναυλία κατάθεση ψυχής, για να ξαναθυμηθούμε τον μαγικό τρόπο με τον οποίο μια μουσική, ένα τραγούδι, μπορεί να μεταδώσει ενέργεια αγάπης στην καρδιά μας. Η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Βασίλης Λέκκας, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Ορφέας Περίδης ερμηνεύουν στη σκηνή του Badminton τα πασίγνωστα τραγούδια της Βάσως Αλλαγιάννη, από τον «Υδροχόο» και το «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ» μέχρι το «Απόψε σιωπηλοί», το «Δεν είσαι πουθενά», τον «Γλάρο», το «Αύριο θα είναι αργά» το «Πόρτες Ανοιχτές», το «Αγάπη σημαίνει» το «Κι εγώ έχω κάνει λάθη» το «Που πάει η αγάπη όταν φεύγει» το «Βοτσαλάκι» το «Η αγάπη δεν είναι δεδομένη» και τόσα άλλα. Η Βάσω Αλλαγιάννη θα μας παρουσιάσει όλες τις μεγάλες τις στιγμές από το πρώτο πρώτο τραγούδι που έγραψε, τον «Γλάρο» μέχρι την τελευταία της συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα στον δίσκο «Τον εαυτό μου ρώτησα». Ανάμεσα σε αυτά, μια διαδρομή γεμάτη αληθινές στιγμές που έγιναν τραγούδι. Από τον Νίκο Παπάζογλου και τον Μανώλη Ρασούλη, στον Μανώλη Λιδάκη, στην Χαρούλα Αλεξίου, την Γλυκερία, την Πίτσα Παπαδοπούλου κ.α. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το ελληνικό τραγούδι ζει και πάλι τις στιγμές που ο δημιουργός μιλάει μέσα από την καρδιά του και γράφει τραγούδια που αγγίζουν βαθιά την ψυχή όλων μας. Απλά, αληθινά, διαμάντια…

ΘΕΑΤΡΟ
ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Από τις 31 Οκτωβρίου, το συναρπαστικότερο ταξίδι της ελληνικής μυθολογίας, η Αργοναυτική Εκστρατεία, γίνεται μια μεγάλη παράσταση: ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας είναι η νέα υπερπαραγωγή παιδικού θεάτρου του Badminton, όπου είκοσι πέντε χορευτές, ηθοποιοί και τραγουδιστές ζωντανεύουν τις περιπέτειες των Αργοναυτών. Η παράσταση εξιστορεί το επικό ταξίδι του Ιάσονα από το Πήλιο ως τις ακτές της Κολχίδας. Η αφήγηση αρχίζει με την πτήση του Φρίξου και της Έλλης καβάλα στο μυθικό κριάρι, διατρέχει τους άθλους των Αργοναυτών και κορυφώνεται στις μάχες του Ιάσονα με τον δράκο, στην προσπάθειά του να κλέψει το χρυσόμαλλο δέρας. Σύμμαχοι του Ιάσονα είναι η γοητευτική μάγισσα Μήδεια, ο πιστός του σύντροφος Ορφέας και οι ηρωικοί Αργοναύτες, που αντιμάχονται παράξενα μυθικά τέρατα, πελώρια κύματα αλλά και τις συνομωσίες των θεών, που άγρυπνοι παρακολουθούν την εκστρατεία των Ελλήνων στην Ανατολή. Τον Ιάσονα ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος διέπρεψε ως Θησέας στην παράσταση-θρίαμβο Θησέας και Αριάδνη στο νησί των ταύρων (2013). Τον ρόλο της Μήδειας κρατά, σε μια εμφάνιση-έκπληξη, η Σαβίνα Γιαννάτου, τον Δία ερμηνεύει ο Γιώργος Γάλλος, τον Ορφέα τραγουδά ο Ζαχαρίας Καρούνης, ενώ τον Κένταυρο Χείρωνα ο Ιβάν Σβιτάιλο. Τα κείμενα υπογράφει ο Παρασκευάς Καρασούλος, τη σκηνοθεσία η Σοφία Σπυράτου και τη μουσική ο Νίκος Κυπουργός. Από τις 31 Οκτωβρίου, ακολουθήστε τους Αργοναύτες στο μαγικό τους ταξίδι, σε μια παράσταση που αναδεικνύει το ανοιχτό και φιλομαθές πνεύμα των Ελλήνων, ιδανική για κάθε ηλικία.

MUSICAL
ΠΕΜΠΤΗ 5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
MAMMA MIA!

15 χρόνια sold out !!!
Πενήντα τέσσερα εκατομμύρια θεατές, ασταμάτητες παραστάσεις σε περισσότερες από 40 χώρες και στις έξι ηπείρους, 2 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς: το MAMMA MIA! είναι το απόλυτο-μιούζικαλ φαινόμενο της τελευταίας δεκαπενταετίας. Το MAMMA MIA! παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 στη σκηνή του Badminton, αφήνοντας έκθαμβο το κοινό με την ενέργεια, το κέφι, την πρωτοτυπία και βέβαια τη σπουδαία μουσική του – τα λατρεμένα ποπ διαμάντια των ΑΒΒΑ. Το 2015, το μιούζικαλ – σταθμός επιστρέφει θριαμβευτικά στο Badminton από 5 έως 15 Νοεμβρίου, για να χαρίσει για δεύτερη φορά στους Έλληνες θεατές τη λάμψη και τη μαγεία του με μία εκθαμβωτική παραγωγή, ακριβώς ίδια με αυτές που παρουσιάζονται, ακόμη και σήμερα με καθημερινές sold out παραστάσεις, στο West End του Λονδίνου! Το MAMMA MIA! μάς μεταφέρει στον παράδεισο ενός αιγαιοπελαγίτικου νησιού και αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης. Η κόρη, λίγο πριν το γάμο της, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος από τους τρεις παλιούς συντρόφους της μητέρας της είναι ο πραγματικός πατέρας της. Η ευρηματική πλοκή «μπλέκεται» με τα κλασικά τραγούδια των ABBA υφαίνοντας μια πανέξυπνη, ξεκαρδιστική και πέρα για πέρα απολαυστική παράσταση, που έχει κυριολεκτικά κατακτήσει ολόκληρη την υφήλιο.

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
PARIS THE SHOW!

Μετά την επιτυχία του «Edith! The show» που έχει κάνει περισσότερες από 120 sold-out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται η νέα παραγωγή του σκηνοθέτη Gil Marsalla αφιερωμένη στην ιστορία του Γαλλικού τραγουδιού που γεννήθηκε στην πόλη του φωτός (Ville lumière), υπέροχο Παρίσι.. Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο. Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαία τραγούδια των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κλπ…Μετά την πρεμιέρα στη Νίκαια, η παράσταση παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μεξικό. στην WOMEX στην Ισπανία, στην Νέα Υόρκη και τώρα ξεκίνησε την μεγάλη της περιοδεία σε σημαντικά θέατρα της Ευρώπης. Η ιστορία της παράστασης μας μεταφέρει στο Παρίσι λίγο μετά τον πόλεμο. Η Francoise, μια νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει μια διάσημη αρτίστα, φτάνει στη Μονμάρτη. Σε ένα μικρό σοκάκι, θα διασταυρωθεί με την EDITH PIAF, που θα γίνει η καλύτερή της φίλη, η έμπιστή της, η αδελφή ψυχή της. Η Françoise θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Jules, ενός απένταρου τραγουδιστή που ζει στο Pigalle του Παρισιού. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο σε μια πόλη όπου η αγάπη θριαμβεύει πάντα!

ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 – ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
LATERNA MAGIKA – WONDERFUL CIRCUS

Η καλλιτεχνική ομάδα της Laterna Magika είναι ένα πολύτιμο πετράδι του τσέχικου πολιτισμού, και το Wonderful Circus η πιο εμβληματική της δημιουργία. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1958 μ’ ένα ριζοσπαστικό πρόταγμα: να συνδυάσει το θέατρο, τον χορό, τον κινηματογράφο, το Μαύρο Θέατρο, την παντομίμα και το κουκλοθέατρο σ’ ένα ψυχαγωγικό θέαμα με ποιητικό χαρακτήρα. Η επιτυχία ήταν απόλυτη και ήδη από τη δεκαετία του ’70 η Laterna Magika εντάχθηκε στο δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου της Τσεχίας. To Wonderful Circus, που έκανε την πρεμιέρα του το 1977, είναι η κορυφαία στιγμή της ομάδας, η επιτομή μιας σπουδαίας καλλιτεχνικής πρότασης, κι έχει παρουσιαστεί περισσότερες από 6000 φορές σε δεκαέξι χώρες. Το έργο, καρπός της συνεργασίας του οραματιστή σκηνοθέτη Evald Schorm με τον σκηνογράφο Josef Svoboda και τον εμπνευστή του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας Jiři Srnec, αφηγείται την περιπέτεια δύο κλόουν, οι οποίοι ξεπηδούν από ένα αυγό και περιπλανώνται αναζητώντας την αιώνια νεότητα. Άλλοτε μελαγχολικό κι άλλοτε διονυσιακό, το Wonderful Circus είναι ένα ποιητικό παραμύθι που συναρμόζει κινηματογράφο, θέατρο, χορό, Μαύρο Θέατρο και μαριονέτες και, πίσω από τον τρυφερό σουρεαλισμό και την υψηλή αισθητική του, σχολιάζει τον αγώνα του ανθρώπου να συλλάβει ένα διαρκώς απρόσιτο ιδανικό. Μια παράσταση-κομψοτέχνημα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

ΜΠΑΛΕΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 – ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
THE BOLSHOI BALLET ACADEMY
ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Μία από τις πιο ιστορικές ακαδημίες μπαλέτου στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα τον Δεκέμβριο πλαισιωμένη από τους κορυφαίους σολίστ του θεάτρου Μπολσόι και παρουσιάζει το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, τον Καρυοθραύστη. Το Bolshoi Ballet Academy σκορπίζει φέτος τη μαγική του χρυσόσκονη στο θέατρο Badminton. Ο Καρυοθραύστης, το πιο φημισμένο και αγαπημένο μπαλέτο των γιορτινών ημερών, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ζωντανεύει στη σκηνή με 70 συντελεστές! Δίκαια ο Καρυοθραύστης κατέχει ξεχωριστή θέση στο ρεπερτόριο του μπαλέτου και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μαγείας των Χριστουγέννων. Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Σταλμπάουμ έχει στο σπίτι του μεγάλη γιορτή. Φίλοι συγκεντρωμένοι, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο δεσπόζει και τα παιδιά ανυπομονούν να πάρουν τα δώρα τους. Ο Ντροσελμάγιερ απασχολεί τα παιδιά με τα τρικ του και τις κούκλες του που μοιάζουν σαν ζωντανές. Χαρίζει στην Μαρία μία καινούρια κούκλα, έναν Καρυοθραύστη. Ο αδελφός της Μαρίας ο Φριτζ, τρομάζει την αδελφή του μ’ ένα κουρδιστό ποντίκι και της σπάει τον Καρυοθραύστη. Η γιορτή πλησιάζει στο τέλος της… οι καλεσμένοι φεύγουν, τα παιδιά πηγαίνουν για ύπνο. Στο δωμάτιό της, κάτω από το μυστηριώδες φως του φεγγαριού, η Μαρία αποκοιμιέται αγκαλιά με τον Καρυοθραύστη της και εκεί αρχίζει το παραμύθι… Στο όνειρό της όλα μεταμορφώνονται… Από τις 19 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, οι θεατές θα ζήσουν τη μαγεία του παραμυθιού με ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του κόσμου σε μία καταπληκτική παραγωγή. Γιατί.. όταν πρόκειται για μπαλέτο, αξίζει να δείτε το καλύτερο..

ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
PETER PAN ON ICE!
ΜΕ ΤΟΥΣ RUSSIAN ICE STARS

Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, έρχεται τον Φεβρουάριο στο Badmintonσε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους αστέρες του ρώσσικου χορού στον πάγο, τους περίφημους Russian Ice Stars! Μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει από νεραϊδόσκονη θα καλύψει τη σκηνή του Badminton, για να υποδεχτούμεμαζί τον Πίτερ Παν, την Τίνκερ Μπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Sir James M. Barrie! Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλινγκ ως το πειρατικό του Κάπτεν Χουκ και τον καταυλισμό της Τάιγκερ Λίλι, η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλαχουπ– όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο. Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από είκοσι τρεις κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία του Πίτερ Παν στον πάγο, η ομάδα συνέπραξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena, τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, ενώ η ξεσηκωτική πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου –επίσης Ιταλού– συνθέτη Silvio Amato. Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μία παράσταση που αφηγείται μια διαχρονική ιστορία –την ιστορία του παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει–, ο Πίτερ Παν στον πάγο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές διασκευές του κλασικού μύθου του Πίτερ Παν. Αυτό τον Φεβρουάριο, πετάξτε μαζί με τον Πίτερ Παν, την Τίνκερ Μπελ και τον Κάπτεν Χουκ στη Χώρα του Ποτέ, στην πιο συναρπαστική παράσταση στον πάγο για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά στο Badminton!

MUSICAL
ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
SWEET CHARITY!

Εκρηκτικό, ξεκαρδιστικό, διαποτισμένο από τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, το Sweet Charity είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway. Η θρυλική δημιουργία του Bob Fosse έρχεται από τις 16 Μαρτίου στο Badminton σε μια φαντασμαγορική παραγωγή μ’ ένα all star ελληνικό καστ, σε σκηνοθεσία Chet Walker. Το κείμενο της παράστασης, ευρηματικό και στακάτο, έγραψε ο Neil Simon με βάση τις Νύχτες της Καμπίρια του Federico Fellini, ενώ η μουσική είναι του Cy Coleman και περιλαμβάνει κλασικά, αλησμόνητα τραγούδια – μεταξύ άλλων τα «Big Spender», «There’s Gotta Be Something Better Than This», «Rhythm Of Life» και «I’m a Brass Band».
Το Sweet Charity μας συστήνει την ονειροπόλα, αθεράπευτα αισιόδοξη και άτυχη στον έρωτα Hope Charity Valentine, μια χορεύτρια καμπαρέ που αναζητά την αληθινή αγάπη αλλά σκοντάφτει διαρκώς σε λάθος εραστές. Τον ρόλο της Charity, ρόλο που έχουν ερμηνεύσει στο Broadway η Gwen Verdon, η Debbie Allen και στον κινηματογράφο η Shirley Maclaine, αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, τους γοητευτικούς συντρόφους της ενσαρκώνουν οι Μέμος Μπεγνής και Σταύρος Ζαλμάς, ενώ τις κυνικές «συναδέλφους taxi girls» στο καμπαρέ ερμηνεύουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Νάντια Μπουλέ. Επίσης παίζουν οι Shaya, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Ίντρα, Δημήτρης Γαλάνης κ.ά. Το κείμενο απέδωσαν στα ελληνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη, την ελληνική εκδοχή των στίχων επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Γιώργος Πάτσας, ενώ τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αλέξιος Πρίφτης. Γι’ αυτή τη λαμπερή παραγωγή του Badminton, τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος του Broadway, τιμημένος με βραβείο Tony, Chet Walker. Ο Walker υπήρξε μαθητής του Fosse και χόρεψε σε τέσσερα μιούζικαλ του μέντορά του, ενώ είναι ο ιθύνων νους πίσω από το περίφημο μιούζικαλ Fosse. Από τις 16 Μαρτίου, το Sweet Charity φέρνει την πιο αισιόδοξη, αστραφτερή, ακαταμάχητη όψη της Νέας Υόρκης στην Αθήνα!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2016
STEVEN WILSON

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας “Porcupine Tree” ενω έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων όπως οι No-Man, οι I.E.M., οι Bass Communion, οι Storm Corrosion και οι Blackfield των οποίων το ομόνημο single έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας και συνεχίζει ν’ ακούγεται από τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει συνεργαστεί με διάφορα συγκροτήματα και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: King Crimson, Jethro Tull, Yes, Yoko Ono, Marillion, Opeth, Anathema και Pendulum και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy. Τα τελευταία χρόνια ο Steven Wilson έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά albums, όσο και εκτελεστικά καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυποσιακά live shows της εποχής μας! Το τέταρτο προσωπικό του album “Hand. Cannot. Erase” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς αναρριχήθηκε στην 13η θέση των Βρετανικών charts, επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Wilson. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Steven Wilson κέρδισε τρία Progressive Music Awards, ανάμεσα στα οποία και αυτό του καλύτερου δίσκου της χρονιάς, και ανακηρύχτηκε έστω και άτυπα ως “σύγχρονος ηγέτης του Progressive Rock”.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΚΘΕΣΗ
ΑΠΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
DIALOGUE IN THE DARK
ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Η εγκατάσταση που άλλαξε τη ζωή 8 εκατοµµυρίων ανθρώπων σε 30 χώρες και 130 πόλεις θα µείνει για µερικούς ακόµη µήνες στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο του Badminton. Το πρωτοποριακό δρώµενο Dialogue in the Dark µάς προσκαλεί σ’ ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αντιστροφής ρόλων, που αποτελεί ταυτόχρονα κι ένα µάθηµα ζωής. Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, άτοµα µε µειωµένη ή καθόλου όραση οδηγούν τους επισκέπτες σε µια βόλτα στο αστικό περιβάλλον της πόλης µας. Πέρυσι, περισσότεροι από 30.000 µικροί και µεγάλοι επισκέπτες έζησαν αυτήν τη συναρπαστική εµπειρία στο Badminton. Όπως συνέβη αντίστοιχα παντού όπου παρουσιάστηκε, το Dialogue in the Dark υµνήθηκε από τον ελληνικό Τύπο και όλους τους επισκέπτες που έζησαν την εµπειρία να «δουν» µε άλλα µάτια. Η διαδραστική αυτή εµπειρία συνιστάται τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά από 8 ετών και άνω. Οι επισκέψεις οργανώνονται για ολιγοµελή γκρουπ έως 8 ατόµων και αυτή τη χρονιά το Badminton προσφέρει µε πολύ προσιτές τιµές εισιτηρίων τη δυνατότητα να µην χάσει κανείς αυτή την ανεπανάληπτη εµπειρία.

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης