Πρώτη φορά με καθαρό σέντερ φορ αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ και πέτυχε τα πρώτα του τέρματα στο πρωτάθλημ,α αλλά και τη πρώτη του νίκη με 3-0 στην Βέροια. Γκολ για τον Στέφανο Αθανασιάδη με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και ντεμπούτο του σούπερ σταρ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και με τον Δημήτρη Πέλκα σε μεγάλη ημέρα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα στα πρώτα 24 λεπτά.

Στο 17΄ της αναμέτρησης ο Πέλκας έκανε ένα σουτ, ο Κάτσε με τακουνάκι έδωσε στον Στέφανος Αθανασιάδη και αυτός στο ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα σκόραρε αφού με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Από τα πόδια του Πέλακ ξεκίνησε και το δεύτερο τέρμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε εκπληκτική ενέργεια μέσα στην περιοχή, ο Μακ βρήκε την μπάλα στον δρόμο του και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, με δυνατό σουτ σημείωσε 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Βέροιας που χρειάστηκε το δοκάρι και δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Ρόμπιν Όλσεν για να γλιτώσουν οι ασπρόμαυροι την παραβίαση του τέρματος τους. Όλα όμως τελείωσαν στο 55΄ όταν ο Τζιόλης με κεραυνό μέσα στην περιοχή έκανε τρία τα τέρματα του ΠΑΟΚ και «καθάρισε» τον αγώνα.

Ένα λεπτό μετά από το τρίτο τέρμα του Δικεφάλου, ήρθε και η μεγάλη στιγμή για το ντεμπούτο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που ο Ίγκορ Τούντορ τον έβαλε στην θέση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το υπόλοιπο του ματς ήταν μία τυπική διαδικασία, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Βούλγαρο σέντερ φορ, όμως δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα και έτσι δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46΄ Κωνσταντινίδης), Κάτσε (72΄ Κάτσε), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (56΄ Μπερμπάτοφ).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης, Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Ναζλίδης.