Απίστευτες εξελίξεις στον Άρη, αφού ο ΑΣ αποφάσισε να ακυρώσει την μετάβαση των μετοχών στην ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη και να αναθέσει την ηγεσία του συλλόγου στον Θόδωρο Καρυπίδη!.

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Άρης ανέθεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Θόδωρο Καρυπίδη, δύο μόλις μέρες μετά την Γ.Σ. που είχε ψηφίσει να δώσει τα ηνία του συλλόγου στον Νίκο Αρβανιτίδη. Το γεγονός προκάλεσε όπως είναι φυσικό τεράστια έκπληξη και στον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, ο οποίος ενημερώθηκε σήμερα το βράδυ από τους ανθρώπους του ΑΣ για τις εξελίξεις κι όπως είναι φυσικό έχει ήδη ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να «τρέξει» τον σχεδιασμό της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους, όπως ανακοινώθηκαν επίσημα:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.)

καθώς και τις δυο πλήρη εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη» να υλοποιήσει οτιδήποτε απ” όσα εξήγγειλε και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελεσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην «ομάδα Αρβανιτίδη», πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νώθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).

β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του .

Ες εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Ως εκ τούτου, παρελθόν πριν καν γίνει παρόν στον Άρη είναι και ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Ουκρανός τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Αρβανιτίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τα επόμενα τρία (!) χρόνια, ωστόσο η αλλαγή σκηνικού στην ηγεσία, ακυρώνει την συμφωνία και αφήνει ξανά κενό τον πάγκο του Αρη.