Πριν ξεκινήσει το ματς στην Δανία, ήταν γνωστό ποιος θα προκριθεί. Αυτό που έλειπε ήταν να ολοκληρωθεί απλά η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να μην δείχνει αδιάφορος και να φέρνει ισοπαλία 1-1 με την Μπρόντμπι. Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων που θα διεξαχθεί στο Moνακό την Παρασκευή.

Ούτως ή άλλως μετά το 5-0 της Τούμπας δεν είχε καμία ελπίδα η Μπρόντμπι αλλά ο Ρικάρντο Κόστα με το γκολ που πέτυχε μ το κεφάλι στο έκοψε κάθε… απατηλό όνειρο που μπορεί να είχαν οι Δανοί.

Αυτό που έκανε θετική εντύπωση για την ομάδα του Τούντορ είναι ότι παρά το αποτέλεσμα το πρώτου αγώνα μπήκε στο γήπεδο για να νικήσει και τα έδωσε όλα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπρόντμπι προσπάθησε να πιέσει και να αιφνιδιάσει τον Δικέφαλο αλλά δεν τα κατάφερε με τον Γκάρι Ροντρίγκες τον Κάτσε και τον Τζιόλη να είναι οι καλύτεροι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία μάχη τιμής και για το ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει αφού η πρόκριση είχα σφραγιστεί ήδη. Το ματς ήταν ανοιχτό με τους Δανούς να «σκυλιάζουν» για να πάρουν τη νίκη αλλά τελικά ο αγώνας έληξε δίκαια ισόπαλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Στον πάγκο για την Μπρόντμπι: Τόπελ, Χολστ, Ντα Σίλβα, Κρόνε, Γιόχανσεν, Πούκι, Ελμάντερ.

Μπρόντμπι: Ρόνοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ορνσκόφ, Ρασάνι, Πιρί, Νόργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον, Σβαρτς.

ΓΚΟΛ: 27′ Ρασάνι- 21′ Κόστα

Ασίστ: – 21′ Κάτσε

Δοκάρι: –