Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ απόψε. Ο Δικέφαλος «σκόρπισε» τον αντίπαλο του επικρατώντας με 6-0 και παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Λούκας και Μακ, οι γηπεδούχοι έδειξαν πόση διαφορά ποιότητας είχαν τελικά από τους Κροάτες.

Με σύστημα 3-5-2 προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του ο Ιγκόρ Τούντορ έχοντας τριάδα στην άμυνα τους Τζαβέλλα, Βίτορ και Κόστα, κεντρικά χαφ τους Κάτσε, Τζιόλη και Πέλκας, στις πλευρές τους Μακ αριστερά και Κίτσιου δεξιά, ενώ στην επίθεση τοποθετήθηκαν οι Λούκας και Κουλούρης. Από την άλλη πλευρά, ο Τσάτσιτς παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή τον Κόλαρ.

Ο Δικέφαλος από το ξεκίνημα έδειξε τις διαθέσεις του έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και πιέζοντας τον αντίπαλο του για ένα γρήγορο γκολ. Αυτό όχι μόνο ήρθε αλλά είχε και συνέχεια. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πάθος, έπεφταν πρώτοι στην μπάλα ενώ είχαν καλές επινοήσεις και συνεργασίες μεταξύ τους.

Η ομάδα του Τούντορ ήταν καταιγιστική ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Λούκας μετά από πάσα του Μακ. Στο 7′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Λούκας πέρασε μια μαγική κάθετη μπαλιά στον Σλοβάκο ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έκοψαν ρυθμό και επτά λεπτά αργότερα βρήκαν και πάλι δίχτυα όταν μετά από πάσα του Κουλούρη, ο Πέλκας με σουτ έκανε το 3-0.

Μετά τα μέσα του ημιχρόνου, η Λοκομοτίβα πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε προβληματίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να φτάσουν σε κάποια σπουδαία ευκαιρία. Αντίθετα, ήταν ο ΠΑΟΚ αυτό που έφτασε στο τέταρτο γκολ στο 34′ όταν ο Κίτσιου με προσωπική ενέργεια και σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, το παιχνίδι πήρε από νωρίς διαδικαστικό χαρακτήρα, παρόλα αυτά και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έψαξε κι άλλα γκολ για να διευρύνει το σκορ. Με τον Μαντούρο να παίρνει τη θέση του Τζιόλη, ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του κέντρου, έχασε ευκαιρίες με τον Μακ, ενώ από προσπάθεια του τελευταίου προήλθε και το πέμπτο γκολ. Στο 59′, ο Σλοβάκος γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και μετά από μια καραμπόλα, ο Αντριάσεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 5-0.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός, όπως ήταν φυσιολογικό, έπεσε. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι δίχτυα στο 84, όταν μετά από πάσα του Κίτσιου, ο Μακ έκανε με σουτ το 6-0.

Γκολ: 3′ Λούκας (σουτ), 7′ Μακ (σουτ), 14′ Πέλκας (σουτ), Κίτσιου 34′ (σουτ), 59′ Αντριάσεβιτς (αυτογκολ), 84′ Μακ (σουτ)
Κίτρινες: Κίτσιου 15′ , Τζιόλης 28′, Λούκας 73’/ Λέκο 40′, Μπεγκόνια 45′
Κόκκινη:
Δοκάρι:
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Μακ, Κάτσε, Τζιόλης (Μαντούρο 46′), Κίτσιου, Πέλκας, Λούκας (Μυστακίδης 82′), Κουλούρης (Ρατς 60′)
Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολεκ, Πρένγκα (Μίσιτς 25′), Μπρούκιτς, Λέκο (Ντολεζάλ 46′), Μάριτς (Καπάν 56′), Μπεγκόνια,Σόβσιτς, Αντριάσεβιτς, Κόλαρ
Διαιτητής: Ζίστρα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Σοάρες (Πορτογαλία), Γκοντίνιο (Πορτογαλία)
Θεατές: 12.000