Ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville ταξίδεψε με τις εκδηλώσεις του στις γειτονιές Αλώνια, Πλατεία Ειρήνης, 4ο Δημοτικό Σχολείο, Αγ. Παρασκευή, Κάτω Εργατικές, 5ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και στις κοινότητες Κοπανού και Χαρίεσσας.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων «Παιχνίδια, Μουσική και Σινεμά στις γειτονιές» έκλεισε την Κυριακή 12/7 με το γλέντι στην Κοινότητα Χαρίεσσας σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Χαρίεσσας.

Τα παιδιά έπαιξαν όπως παλιά και οι μεγάλοι βγήκαν στις γειτονιές και ήρθαν σε επαφή με τον διπλανό, τον γείτονα, τον φίλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ για τη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων:

Τους εθελοντές μας που με απίστευτο κέφι και όρεξη έπαιξαν με τα παιδιά στις γειτονιές.

Τους μουσικούς: Αλέξανδρο Σολάκογλου, Κατερίνα Μυλωνά, Θωμά Πέιο, Κώστα Διαμαντή, Νίκο Βαρούδη, Ευδοξία Τσουκαλά, Βασίλη Αλαΐτση, Νίκο Δραγουμάνο, Προκόπη Καρκάτα, Νίκο Αλαΐτση, Σταύρο Σιδηρόπουλο, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άρη Μιχαηλίδη, Γεώργιο Ορδουλίδη, Κώστα Κοντοκοτσάκο, Νίκο Μαλλιάρα, Λάζαρο Τζιαμπάζη, Στέργιο Παρίζα, Γιάννη Κετάνη και Άννα Χατζηκυριάκου που με τη μουσική και τις φωνές τους μας ταξίδεψαν στο παρελθόν!

Την επιχείρηση «Xtreme – Χριστοδούλου Τάσος» για τη δωρεάν ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Το κρεοπωλείο «Βαλάντης» που προσέφερε δωρεάν hot-dog σε μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με την επιχείρηση ALADDIN – LOURIS (φιάλες υγραερίου).

Τον DJ Χρήστο Τάνο που μαζί με τον Δημήτρη Τζουβάρα ήταν υπεύθυνοι για τη μουσική στα παιδικά παιχνίδια σε όλες τις εκδηλώσεις.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας και ιδιαίτερα την κ. Άννα Γκαρνέτα για τη βοήθειά της στις εκδηλώσεις.

Την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας, την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, τον όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάουσας, τον πρόεδρο της κοινότητας Κοπανού κ. Στογιάννη Χρήστο και τον Πρόεδρο της κοινότητας Χαρίεσσας κ. Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τετARTo ARTville Festival!!! 22-26 Ιουλίου στο πάρκο της Νάουσας!