Η ΑΕΚ έχει στρέψει σε αρκετές περιπτώσεις παικτών για τη θέση του τερματοφύλακα την προσοχή της, τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση φέρεται να έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, τις περιπτώσεις των Βάγκνερ Ντα Σίλβα, Ντούσαν Κούτσιακ και Χάβι Βάρας. Ο πρώτος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Εστορίλ, από την οποία θέλει να αποχωρήσει, λόγω του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

Ο δεύτερος αγωνίστηκε πέρυσι στη Λέγκια Βαρσοβίας και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την πολωνική ομάδα. Ο 30χρονος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Ζίλινα, Βασλούι και Γουέστ Χαμ. Τέλος, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Βάρας, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Σεβίλλης, Θέλτα και Βαγιαδολίδ.

Η περίπτωση του Μούλντερ έχει εγκαταλειφθεί οριστικά και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να τελειώσει και το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν στη συγκεκριμένη λίστα και άλλα ονόματα τερματοφυλάκων.