Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε την Παρασκευή το portal της Αριστερής Πλατφόρμας iskra.gr, κάνοντας λόγο για “κινδυνολογική και ωμή παρέμβαση” και και “κινδυνολογικό παραλήρημα”επειδή έκανε λόγο για τον κίνδυνο εκτροχιασμού της οικονομίας και την ανάγκη αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

“O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη” αναφέρει χαρακτηριστικά το iskra.

“Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου …να μην χαθούν οι θυσίες των τελευταίων ετών!” σχολιάζει ακόμη το portal.

Eίχε προηγηθεί η δήλωση του συνεργάτη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Λεουτσάκου ο οποίος ζήτησε από τον κ. Στουρνάρα να παραιτηθεί από διοικητής της ΤτΕ.

Πηγή: skai.gr