Βιωματικό Εργαστήρι – Rebirthing Breathwork Αναπνοή – Αυτογνωσία – Αυτοθεραπεία με την Τηλιγάδα Νικολέττα στη Βέροια το Σάββατο 7 Μαρτίου 10:00π.μ.

Έλα κι εσύ να γνωρίσεις αυτήν τη συναρπαστική τεχνική συνειδητών αναπνοών.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόθεση να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου για να τον ανακαλύψεις.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους.

Φόρεσε άνετα ρούχα, πάρε το yoga mat σου και μια κουβερτούλα και έλα να βιώσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία αυτοθεραπείας.

Η αναπνοή είναι ένα φυσικό και ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση της ζωής μας γιατί καθορίζει τη θρέψη των κυττάρων, ηρεμεί, απελευθερώνει, θεραπεύει.

Αναπνέεις ασταμάτητα, έλα να μάθεις τρόπους να το αξιοποιήσεις. Θα εκπλαγείς!

Το rebirthing breathwork (συνεχής κυκλική αναπνοή) είναι μια τεχνική συνειδητών αναπνοών, ένας φυσικός και απλός τρόπος αναπνοής με εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα (ευεξία, καθαρισμός αρνητικών επιρροών, απελευθέρωση άγχους και χαλάρωση, αυτογνωσία και αποδοχή εαυτού, βελτίωση σωματικής και ψυχικής* υγείας).

* «Ψυχική υγεία σημαίνει κατάκτηση της ισορροπίας μεταξύ όλων των πτυχών της ζωής: κοινωνικής, φυσικής, πνευματικής, οικονομικής και ψυχικής»

Σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον, θα αποκτήσουμε αρχικά επίγνωση της αναπνοής μας μέσα από απλές αναπνευστικές ασκήσεις. Η μεταφορά της συγκέντρωσης στην αναπνοή επιτρέπει την αναγνώριση μπλοκαρισμάτων στον αναπνευστικό μηχανισμό και την εστίαση στον παρόντα χρόνο.
Έπειτα, οι ενδιαφερόμενοι θα ξαπλώσουν σε μια άνετη θέση και με κλειστά μάτια θα αναπνεύσουν κυκλικά (χωρίς παύση μεταξύ εισπνοής και εκπνοής) για μια ώρα. Αυτή η τεχνική αναπνοών επιτρέπει τη σταδιακή μετάβαση σε μια κατάσταση αυξημένης επίγνωσης και αισθητικότητας (non-ordinary state of conscioussness) και τη σύνδεση με τον εσωτερικό θεραπευτή.
Σταδιακά, φυσικά και σε αρμονία με τις εσωτερικές του ανάγκες, ο συμμετέχων εισέρχεται σε μια κατάσταση βαθύτερης χαλάρωσης και σύνδεσης με το υποσυνείδητο. Ενώ παραμένει συνειδητός, απελευθερώνει με τη βοήθεια της αναπνοής του όσα πρότυπα συμπεριφορών, πεποιθήσεων και σκέψεων δεν τον εξυπηρετούν πια και καθαρίζει την κυτταρική του μνήμη.
Η κάθε συνεδρία είναι διαφορετική και μοναδική για τον καθένα και λειτουργεί βιωματικά από την πρώτη κιόλας φορά. Στόχος των συνεδριών είναι η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας, η αποφόρτιση των αρνητικών φορτίων σε όλα τα επίπεδα, η ανάληψη ευθύνης για την υγεία και η ενσωμάτωση όλων των τεχνικών στην καθημερινότητα.

Επένδυση 18€
Χώρος : Namaste Yoga and Pilates Studio – Καρακωστη 7, Βεροια
Διάρκεια : 3 ώρες

Σύντομο CV
Η Τηλιγάδα Νικολέττα είναι πιστοποιημένη breathworker από το Διεθνή Οργανισμό Rebirthing Breathwork International. Η αναζήτηση και η ενασχόλησή της με την ολιστική προσέγγιση ξεκίνησε το 2006 με την επαφή της με το NSA (Network Spinal Analysis) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια και επιμορφώσεις.
Tη συναρπάζουν οι απεριόριστες ικανότητες ανάπτυξης και αυτοθεραπείας των ανθρώπων και πλέον έχει αφοσιωθεί σε αυτό επαγγελματικά.
Επιθυμία και όραμά της είναι να υποστηρίζει ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, συναισθηματικό – ψυχικό, διανοητικό – πνευματικό) εφαρμόζοντας απλούς, άμεσους, αποτελεσματικούς και φυσικούς τρόπους. Είναι μέλος του IBF (International Breathwork Foundation) και του RBI (Rebirthing Breathwork International) και είναι κάτοχος 2ου βαθμού Usui Reiki.
http://www.breathing.gr/

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Μαρία Παπαδώντα
6983907802