Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, ξεκίνησε – ή μάλλον συνέχισε – τις επαφές του με φορείς και πολίτες της Ημαθίας, όπως κάνει εδώ και χρόνια.

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/1), βρέθηκε στο Δήμο Νάουσας, όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους του «κάμπου», ενώ το πρωί του Σαββάτου (10/1) βρέθηκε στη Βέροια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, καθώς και να παραχωρήσει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη, ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας (βλέπε σχετικό βίντεο).

Λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολύ κόσμο.

Κοινή διαπίστωση, από τις σύντομες επαφές στους τρεις δήμους της Ημαθίας, ήταν ότι το βασικότερο πρόβλημα είναι η ρευστότητα που επικρατεί στην αγροτική παραγωγή, είτε με τα προβλήματα στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων ή με την αποζημίωση των αγροτών (σε περιπτώσεις ζημιών από χαλάζι κλπ).

Επί αυτού του ζητήματος, που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Ημαθίας, ο Τάσος Μπαρτζώκας δεσμεύθηκε ότι, άμεσα, θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.