Σε γρήγορους ρυθμούς κινείται η Νέα Δημοκρατία από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως οι εθνικές βουλευτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 25 Ιανουαρίου του 2015.

Φαίνεται πως είναι και η πιο έτοιμη από κάθε άλλο κόμμα για τις επικείμενες εκλογές Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έγιναν ακόμα και κατά τη διάρκεια της τριπλής εκλογικής διαδικασίας για Πρόεδρο Δημοκρατίας, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα όταν το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου δεν εξελέγη ΠτΔ .

Σύμφωνα με πληροφορίεςμέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αφού μελετήσει με το κομματικό του επιτελείο όλα τα υποψήφια ονόματα, θα καταλήξει στο τελικό ψηφοδέλτιο ανά περιοχή.

Στην Ημαθία, μέρες τώρα γίνεται λόγος για το ποιοι θα είναι οι έξι υποψήφιοι. Με την ανάλογη επιφύλαξη καθώς κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν όντως θα είναι αυτοί μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης, στο Νομό μας θα είναι οι ήδη τρεις βουλευτές Λ.Τσαβδαρίδης, Α.Βεσυρόπουλος και Γ.Μπατσαρά. Θα είναι ο Κ.Γιοβαννόπουλος, ο οποίος απέστειλε και ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ, πως θα εκτεθεί με τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές.

Επίσης, ο νεαρός (σε ηλικίας) δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Α.Μπαρτζώκας και πιθανόν από Νάουσα ο κ.Μάμαλης, ο οποίος ήταν και στις εκλογές του 2012.

Αναμένουμε για την ανακοίνωση…