Μια μοναδική και ταυτόχρονα συγκινητική παράσταση δόθηκε χθες το απόγευμα στο Χώρο Τεχνών Βέροιας από τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.

Η παράσταση είχε τίτλο «ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ……ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…….» στην οποία συνδιοργανωτές ήταν η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας και το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Η μουσική επιμέλεια ήταν της Ελένης Αναγνώστου. Συμμετείχαν η  Σχολική Χορωδία Βέροιας (παιδική- γονέων & εκπαιδευτικών) και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ», τις οποίες συνόδευε ερμηνευτικά ο Μανώλης Λιδάκης που πρόθυμα και αφιλοκερδώς δέχθηκε να τις συντροφεύσει με την μαγευτική φωνή του.

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική. Η παράσταση ήταν ένα μεγάλο αφιέρωμα στο παιδί.

Βραβεύτηκε για την αξιόλογη δράση του ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ που πραγματοποίησε το μεγάλο όνειρο του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων δίνοντας πνοή σε παιδιά που υποφέρουν και παρ’ όλα αυτά αγωνίζονται για το αύριο. Η Λόλα Νταιφά ολοκλήρωσε την εκδήλωση δωρίζοντας το γούρι του 2015.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βέροιας και του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αλλά και πλήθος κόσμου υποστηρικτές αυτών των παιδιών.