Την Παρασκευή το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας),  στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης σαράντα (40) Αξιωματικών Στελεχών από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας (τις περιοχές της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Ιόνιων Νήσων & Δωδεκανήσου), του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) της 1ης εκπαιδευτικής σειράς, εκπαιδευτικού έτους 2014-2015. Τα ανωτέρω Στελέχη φοίτησαν κατά το χρονικό διάστημα από 15-09-2014 έως 24-10-2014.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης συνεπικουρούμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχο Νικόλαο Μπαντουβάκη, και το Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο ΚΟΥΓΚΑ.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής, παρευρέθησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμωνα, ο οποίος τέλεσε και τη Δέηση προς τιμή των αποφοιτούντων Αξιωματικών, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Γεώργιος Καραΐτσης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Ανεστίδης, συνοδευόμενος από τον Τμηματάρχη Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης των Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Θεόδωρο Ρούμκο και τον Τμηματάρχη Τμήματος Ερευνών και Δίωξης των Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, Αστυνόμο Α΄ Νικόλαο Αυλογιάρη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Αλληλεγγύης Δήμου Βέροιας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών και Ανάπτυξης Δήμου Νάουσας κ. Χρυσούλα Πασχούλα και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νάουσας κ. Ευστάθιος Λογδανίδης ως εκπρόσωποι του Δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη, εκπρόσωποι των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Παναγιώτης Λάζος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.

Κατά την εκδήλωση εκφωνήθηκε η Ημερήσια Διαταγή της 24-10-2014 από τον Διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο ΚΟΥΓΚΑ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής προς τους προσκεκλημένους, τους εκπαιδευόμενους και τους συγγενείς τους στην οποία παρέστησαν εκατόν είκοσι (120) περίπου άτομα