hackerandroid

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποστείλει ο hacker* ένα SMS στο τηλέφωνο οποιουδήποτε ανυποψίαστου χρήστη.  Ο Rik Ferguson λέει ότι είναι τόσο απλό και μας δείχνει πως το κάνει. Προφυλαχθείτε και διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες παρακάτω ώστε να είστε πάντα σε εγρήγορση.

Το ανυποψίαστο θύμα έχει ένα τηλέφωνο (αυτό που φαίνεται δεξιά στο Video) και έχει πέσει θύμα εξαπάτησης διότι κατέβασε από το appstore μία δωρεάν εφαρμογή η οποία υπόσχεται ότι θα αυξήσει την ευκρίνεια της κάμερας της συσκευής του. Έτσι λοιπόν έχει εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό το οποίο είναι μεταμφιεσμένο ως μία δωρεάν και χρήσιμη εφαρμογή. Το κακό με την εφαρμογή είναι ότι ακόμα και αν πάει ο χρήστης στην καρτέλα όπου φαίνονται οι εφαρμογές που τρέχουν δεν δείχνει κάτι ύποπτο.

Το άλλο τηλέφωνο μπορεί να είναι οτιδήποτε (Android, iPhone, Windows) καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Hacker είναι να σας στείλει ένα SMS!!

Στέλνει ένα μήνυμα με τίτλο “this is your master” (είμαι το αφεντικό σου) και το δεύτερο κινητό απαντά χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του με ένα μήνυμα που λέει είμαι έτοιμος να σε εξυπηρετήσω!!

Προσέξτε την παγίδα! ακόμα και αν πάει το θύμα να ελέγξει τα μηνύματά του δεν θα δει τίποτα! ο ιός είναι καλά κρυμμένος!

Τι μπορεί να κάνει τώρα ο Hacker? τα πάντα.. έχει ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής του θύματος και μπορεί να παρακολουθήσει τα εισερχόμενα μηνύματα, να ενεργοποιεί το μικρόφωνο, να ενεργοποιεί την κάμερα , και να τα πάρει χωρίς το θύμα να καταλάβει τίποτα!

Το βίντεο είναι άκρως ανατριχιαστικό και δείχνει στην πράξη τι μπορεί να πάθει ο καθένας μας! κοινοποιήστε το άρθρο και ενημερώστε όσους μπορείτε!