Στις 15 Σεπτέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, η ενασχόληση των παιδιών με τον χορό δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα και ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο σύγχρονος τρόπος ζωής τα απομακρύνει από τη φυσική και πνευματική άσκηση. Και μέσα από τη χορευτική παιδεία τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση νοιώθουν λιγότερο άγχος έχουν καλύτερη ψυχική διάθεση και βελτιωμένη αισθητική ηθική.

«Σεβόμενοι τους μαθητές μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα μαθημάτων με τους πιο έμπειρους και αξιόλογους καθηγητές καθώς και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες τους μέσα από τις συμμετοχές σε εκδηλώσεις όπως διαγωνισμοί χορού, φεστιβάλ, παραστάσεις και σεμινάρια. Μαθητές μας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια όπου και αν έχουν εμφανιστεί.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να αποκτήσουν ευρύτερα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, να ασκήσουν το σώμα τους και να διασκεδάσουν», αναφέρει η ΚΕΠΑ.

Τα τμήματα που λειτουργούν στη σχολή είναι:

  • Ρυθμική αγωγή (Προνήπια-6 ετών)
  • Κλασικό μπαλέτο
  • Σύγχρονος χορός
  • Λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί
  • Hip hop

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Χορού αλλά και για τα υπόλοιπα τμήματα που λειτουργούν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Χώρου Τεχνών, Μπιζανίου και Π.Μελά (3ος όροφος).

Μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00-15.00 και 17.30-20.30

Σάββατο 8.00-14.00. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331078100-78101