Σε λιγότερο από δέκα μέρες, για την ακρίβεια σε έξι μέρες ακριβώς, πρόκειται να ανακοινωθούν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας αλλά και οι νέες αντιδημαρχίες, τις οποίες ο κ.Βοργιαζίδης στην προεκλογική του εκστρατεία είχε υποσχεθεί στους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Βέροιας.

Η ορκωμοσία της νέας Διοίκησης του Δήμου θα ορκιστεί στις 28 Αυγούστου και στις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί με τις πρέπουσες διαδικασίες η τελετή παραλαβής παράδοσης μεταξύ παλιάς και νέας δημοτικής αρχής.

Το διαφορετικό, ωστόσο πέρα από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις βαριές αρμοδιότητες στην επερχόμενη δημοτική αρχή, σίγουρα θα είναι η δημιουργία των δυο ολοκαίνουργιων αντιδημαρχιών, οι οποίες πρόκειται να είναι η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και η Αντιδημαρχία Τουρισμού. Οι δυο νέες αντιδημαρχίες θα βρίσκονται υπό την αιγίδα δυο άλλων παλιών και μεγαλύτερων αντιδημαρχιών, καθώς από μόνες τους δεν έχουν τόσο μεγάλες αρμοδιότητες. Ας πούμε πως θα αποτελούν “υφυπουργεία” τα οποία θα εποπτεύονται πιθανόν από τον ίδιο αντιδήμαρχο του ανάλογου “υπουργείου”.

Σύμφωνα, με πληροφορίες λοιπόν, ο κ.Βοργιαζίδης έχει καταλήξει στα πρόσωπα – ονόματα που θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις εκάστοτε αντιδημαρχίες. Δεν φαίνεται να υπάρχουν εκπλήξεις, θα δοθεί χώρος δράσης σε νέους αλλά και σε παλιούς δημοτικούς συμβούλους με κάποιους από τους παλιούς να αλλάζουν απλά αντιδημαρχία. Εξάλλου τι πιο λογικό από το να υπάρξουν και να συνεργαστούν παλιά αλλά και νέα μυαλά, τα πρώτα δίνοντας την εμπειρία, τα δεύτερα δίνοντας την όρεξη και την διάθεση, με απόρροια ο συνδυασμός να αποφέρει στους δημότες μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Από την πλευρά των άλλων παρατάξεων υπάρχει αρκετή ησυχία, ωστόσο η Πέμπτη είναι κοντά και εκεί θα φανερωθούν πολλά…

Οψόμεθα…