Όταν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά, κάτι που φάνηκε και από την επιτυχία της αποστολής που είχε η σελίδα με όνομα «Ο Τζέι πάει Μουντιάλ».

Ο Γιώργος Σαμαράς που είναι και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του μικρού σκοτσέζου με το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφιέρωσε μεγάλο μέρος τη συνέντευξης του στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Έλληνας επιθετικός θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε ο Τζέι να πάει στη Βραζιλία και να δει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στράικερ της Εθνικής:

«Είμαστε ενήμεροι για αυτή την σελίδα η οποία αν δεν κάνω λάθος ανέβηκε χθες. Ενημερώθηκα εχθές το βράδυ γιατί δεν έχω facebook ούτε άλλο λογαριασμό στα social media. Με ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί σε μια συνομιλία που είχαμε με τον κ. Σαρρή είπαμε να δούμε αν είναι εφικτό και γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για τον Jay για να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα.

Αν δεν προλάβουμε τώρα ελπίζω να προλάβουμε για το επόμενο ματς αν περάσουμε. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού να τον ενημερώσουμε και να συζητήσουμε μαζί του. Να μιλήσουμε για τις διαδικασίες που χρειάζεται και όταν πάρουμε το «ΟΚ» από τον πατέρα του παιδιού να προχωρήσουμε στην διαδικασία.

Αυτό που θα κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να του δώσουμε μια φανέλα που θα την υπογράψω εγώ τώρα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα παιδιά για να του την δώσουμε. Μέχρι το Μπέλφαστ άλλωστε που έχουμε δώσει ραντεβού για να βρεθούμε έχουμε πολύ ακόμα».

Επίσης έστειλε και ένα μήνυμα στον μικρό Τζέι:

«Μου δίνεις τρομερή δύναμη. Το γέλιο σου και η υποστήριξη σου με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατός. Αυτή η φανέλα είναι για σένα. Θέλουμε να στην δώσουμε. Είμαι πολύ περήφανος που είσαι φίλος μου. Εύχομαι να σε δω σύντομα φίλε μου».

Πηγή: inpaok.com