Πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις διοργανώνονται τον Ιούνιο στη Νάουσα από το Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς στο Δημοτικό Θέατρο, στο Δημοτικό Ωδείο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου «Βέτλανς» κλπ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει θέατρο, μουσική, χορό, εικαστικά, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλα πολλά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 •  Παρασκευή 13 Ιουνίου, Αίθουσα Συναυλιών Εστίας Μουσών, ώρα 20:00

Μαθητική Επίδειξη τμημάτων κιθάρας των κ. Νικόλαου Κυριακίδη και κ. Κων/νου Μητσιγκόλα.

 •  Κυριακή 15 Ιουνίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21:00

Παιδική Θεατρική παράσταση «XAΪΝΤΙ, Το Κορίτσι των Βουνών» το κλασικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μυθιστόρημα της Γιαχάνας Σπίρι από  την παιδική σκηνή της Θεατρικής Εταιρίας Μέθεξις, σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας. Παίζουν: Ισιδώρα Δωροπούλου, Χρήστος Τριπόδης, Πανάγος Ιωακείμ, Τσαμπίκα Φεσάκη. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης, Χρήστος Τριπόδης (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα γίνει στο χειμερινό δημοτικό θέατρο).

 • Τετάρτη 18 Ιουνίου, Αίθουσα Συναυλιών Εστίας Μουσών, ώρα 19:00

Μαθητική Επίδειξη τμήματος πιάνου της κ. Άννας Σιαμπάνη.

 • Πέμπτη 19 Ιουνίου, Αίθουσα Συναυλιών Εστίας Μουσών, ώρα 19:30

Μαθητική Επίδειξη τμήματος βιολιού της κ. Μαρίνας Γκοργκάτζε.

 • Παρασκευή 21 Ιουνίου, Πλακόστρωτο Δημοτικού Πάρκου, ώρα 21:00

Μουσική βραδιά με ελληνική μουσική με τους Χρήστο Λένο, Μάκη Σιταρίδη και Πέτρο Μπόλα στο πλαίσιο της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Νάουσας.

 • Παρασκευή 21 – Σάββατο 22 Ιουνίου, Δημοτικό Πάρκο

«Ψηφιδογραφώντας το περιβάλλον», κατασκευή τρισδιάστατου ψηφιδωτού από το τμήμα Ψηφιδωτού των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας και τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών Νάουσας στο πλαίσιο της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης. (ώρες

 • Σάββατο 21 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο, ώρα 20:00

«20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζηδάκι» συναυλία μουσικών συνόλων από μαθητές και καθηγητές της Εστίας Μουσών, με τη συμμετοχή του μουσικού νηπιαγωγείου, μπαλέτου, θεατρικού εργαστήριου, παιδικής χορωδίας.

 • Δευτέρα 23 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο, ώρα 20:30

Παράσταση τμημάτων σχολής μπαλέτου της Εστίας Μουσών. Διδασκαλία-χορογραφία: Κέλλυ Καλογήρου-Ράλλη.

 • Τετάρτη 25 Ιουνίου, Αίθουσα εκδηλώσεων Πολυχώρου «Βέτλανς», ώρα 20:00

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος» παρουσιάζει το βιβλίο του συμπολίτη μας αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Φιλώτα Αδαμίδη «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, η ζωή και η δράση του μαχητή τεσσάρων πολέμων».

 • Τετάρτη 25 Ιουνίου, Αίθουσα , Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 21:00

«Παιδιά και νέοι στη μουσική και τον αθλητισμό». Τελετή βράβευσης του 2ου Παύλειου μαθητικού μουσικού διαγωνισμού, της 9ης διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2014» και του 1ου διενοριακού πρωταθλήματος Σκάκι. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα γίνει στο χειμερινό δημοτικό θέατρο).

 • Δευτέρα 30 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 21:00

Μουσικοχορευτική παράσταση από τη σχολή χορού «Body Control» της Κατερίνας Νίκου.

– Σημειώνεται ότι λεπτομερής ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις θα υπάρχει μέσω αναλυτικών δελτίων τύπου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από τους διοργανωτές.

– Πληροφορίες:  Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50338, 50360, emailculture@naoussa.gr