Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου των Νομών Ημαθίας και Πέλλας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ».

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, η χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των ροδάκινων, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ», έχει τις εγκαταστάσεις της στην πόλη των Γιαννιτσών, δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης φρούτων στην ελληνική και διεθνή αγορά και διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων στην Ευρώπη.

Η εταιρεία επενδύει σε νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων της, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες της.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.
Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στα καπνά Ανατολικού Τύπου με την «Μισσιριάν Α.Ε.»

Σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς καπνού των Νομών Καβάλας, Σερρών, Δράμας, Πιερίας και Ημαθίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Μισσιριάν Α.Ε.», μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στην καλλιέργεια του καπνού, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία

H εταιρεία «Μισσιριάν Α.Ε.» έχει τις εγκαταστάσεις της στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία φύλλων καπνού ανατολικού τύπου. Λειτουργεί δύο μονάδες παραγωγής, μία στη Καβάλα και μία στη Βουλγαρία, ενώ έχει κατά κύριο λόγο εξαγωγικό προσανατολισμό. Καλύπτει το 35% της ελληνικής παραγωγής, γεγονός που την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά της Ελλάδος.

Η εταιρεία Μισσιριάν παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια του προϊόντος, από την παραγωγή ως τη μεταποίηση και τη διάθεσή του, με σκοπό την εξασφάλιση της υψηλής του ποιότητας

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.
Με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Πηγή: paseges.gr