Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21- 5 – 2014 στον κήπο της πισίνας του Ξενοδοχείου ‘‘Αιγές’’ η προεκλογική εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Βέροια με θέμα τις θέσεις του για την Αγροτική Ανάπτυξη στο περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της κίνησης Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Αναστάσιος Καρκαντζέλης μηχανικός, σύμβουλος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας του αγροτοδιατροφικού και του ενεργειακού τομέα, Παύλος Ελευθεριάδης καθηγητής Ευρωπαϊκού και Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η Χριστίνα Ταχιάου δημοσιογράφος, αρθρογράφος και ρεπόρτερ σε θέματα εναλλακτικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αγρότες μέλη τοπικών αγροτικών συνεταιρισμών, στελέχη Βιομηχανιών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων του Νομού και πλήθος κόσμου.

Μετά τις σύντομες εισηγήσεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ επακολούθησε μακρά συζήτηση και επεξηγήσεις τους με αφορμή τοποθετήσεις και ερωτήσεις των παρισταμένων.

Οι υποψήφιοι αναχώρησαν αργά το βράδυ εντυπωσιασμένοι από την συμμετοχή, το υψηλό επίπεδο των ερωτημάτων αλλά και τα επιτεύγματα των τοπικών μας ενώσεων και μεταποιητικών βιομηχανιών της περιοχής μας.

potami