Πρώτος σταθμός η Ημαθία στις περιοδείες του Απ. Τζιτζικώστα για το B’ γύρο των εκλογών.

«Την ερχόμενη Κυριακή δίνουμε μια μάχη ιδεών. Κι από εδώ, την Ημαθία, καλώ όλους τους πολίτες να ρίξουν τα τείχη και να έρθουν μαζί μας. Να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο της Κεντρικής Μακεδονίας. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Θα υπηρετήσουμε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις για το καλό του τόπου μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για μια αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές, διαχωριστικές γραμμές». Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας από τη Βέροια χτες το βράδυ. Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού στη Βέροια, όπου έγινε δεκτός καταχειροκροτούμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης».

«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω για το συγκινητικό μήνυμα που στείλατε την Κυριακή. Η Ημαθία έστειλε ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Με την “Αλληλεγγύη” συγκροτήσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Τόσο στην Ημαθία, όσο και στις άλλες έξι Περιφερειακές Ενότητες. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για το καλό της Κεντρικής Μακεδονίας», συμπλήρωσε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο Περιφερειάρχης στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον κ. Καλαϊτζίδη, τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» περπάτησε στο κέντρο της Βέροιας, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την στήριξή τους και δέχτηκε πολλές ευχές για να συνεχίσει στο τιμόνι της Περιφέρειας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχίζοντας σήμερα τις περιοδείες του θα επισκεφτεί αρχικά τις Σέρρες και στη συνέχεια την Πιερία, ενώ το βράδυ θα βρεθεί στην Έδεσσα.