Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 9 πμ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 8 μ.μ. με σύνθημα: ’’Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε’’. Χρέος όλων μας είναι να αφιερώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο να αναπαυτούν οι αδικοχαμένες ψυχές των προγόνων μας και να σωθούν αντίστοιχα κάποιες άλλες ψυχές.

Υπενθυμίζουμε για την αποφυγή ταλαιπωρίας ότι είναι καλύτερα η προσέλευση να γίνεται όσο το δυνατό νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου για την έγκαιρη αιμοληψία, καθώς απαραίτητη είναι και η λήψη πρωινού ή γεύματος, όπως επίσης η ξεκούραση και η μη λήψη φαρμάκων.

Τέλος, ενημερώνουμε πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να δώσει αίμα για την τράπεζα αίματος της Ευξείνου Λέσχη Βέροιας αλλά δεν έχει πρόσβαση στο Νοσοκομείο της Βέροιας, μπορεί να ανατρέξει σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας προκειμένου να δώσει αίμα τονίζοντας το σκοπό και τον προορισμό της φιάλης.

Υπεύθυνος Αιμοδοσίας: Τσανασίδης Μιχάλης