Μια εκσυγχρονισμένη ευρωπαϊκή Βέροια υποσχέθηκε χθες ο Γ.Παπαγιάννης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του λίγες μέρες πριν την ημέρα των εκλογών. Στην ομιλία του παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού αλλά και πλήθος κόσμου,  με αρκετό κόσμο και από τα χωριά του Δήμου Βέροιας.

Στην ομιλία του ο Γ.Παπαγιάννης αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο διευρυμένος Δήμος Βέροιας και πρότεινε πρωτοπόρες λύσεις, οι οποίες θα λύσουν προβλήματα όπως τα υψηλά δημοτικά τέλη και πολλά ακόμα αλλά συνάμα θα εκσυγχρονίσουν την πόλη και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της.

papagia

Ο Γ.Παπαγιάννης μίλησε για την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, για το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, την δημόσια περιουσία και την ορθή αξιοποίηση και εκμετάλλευσης αυτής, για την απασχόληση και την ανάπτυξη του τόπου, για την νεολαία και την ανεργία που μαστίζει τον τόπο, την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος και την προώθηση του τουρισμού. Το πρόγραμμα του συνδυασμού συνοψίζεται σε 12 άξονες τους οποίους ανέλυσε με απτά παραδείγματα και βρήκε λύσεις καινοτόμες, οι οποίες αν μπορέσουν να υλοποιηθούν θα φτιάξουν μια Βέροια, πρότυπο πόλης, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Την ομιλία έκλεισε ευχαριστώντας τον κόσμο και προτρέποντας τον να ψηφίσει “άφθαρτους” και νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή του τόπου.