Στον Τριπόταμο, την Αγία Βαρβάρα και τα Ασώματα συνέχισε την Παρασκευή τους δημόσιους διαλόγους του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» ενημέρωσε τους τοπικούς κατοίκους για την σημαντική μείωση (60%) που είχε την τελευταία τριετία η χρηματοδότηση του δήμου Βέροιας και δεσμεύτηκε ότι θα κατασκευαστούν και στα τρία δημοτικά διαμερίσματα (στον Τριπόταμο θα συμπληρωθεί αυτό που υπάρχει) τα αποχετευτικά δίκτυα.

Εκτός από τα θέματα καθημερινότητας που τέθηκαν στον κ. Βοργιαζίδη, στα Ασώματα οι κάτοικοι ζήτησαν την στήριξή του για να λειτουργήσει το αρδευτικό δίκτυο που κατασκεύασε η Νομαρχία (κατασκευάστηκε από το Νομάρχη Γιάννη Σπάρτση αλλά δεν λειτούργησε), πρότειναν να γίνει επέκταση του σχεδίου πόλης και εξέφρασαν το αίτημα να βρεθεί χώρος για τις ανάγκες του πολιτιστικού συλλόγου.

Επέκταση του χωριού πρότειναν οι κάτοικοι και στον Τριπόταμο και ζήτησαν την στήριξη του κ. Βοργιαζίδη στον αγώνα που καταβάλουν για επιστροφή του κλήρου που αφαιρέθηκε από τους γονείς τους.

Τέλος στην Αγία Βαρβάρα οι κάτοικοι ζήτησαν την τουριστική αξιοποίηση του Φράγματος και ρώτησαν τι πρόκειται να γίνει με το ακίνητο του Πανεπιστημίου.