Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και η ενασχόληση με την κολύμβηση μας προσφέρει πράγματα που ίσως οι περισσότεροι δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Την Κυριακή 4 Μαΐου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης – στην “Γιορτή του Κολυμβητή” – το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά σαν σύλλογος .

Οι 30 μικροί κολυμβητές του Ν.Α.Σ.Ημαθίας – ηλικίας 6 ως 9 ετών – είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην παραπάνω ημερίδα να αγωνιστούν, να δείξουν όλα όσα έχουν μάθει ως τώρα από τους προπονητές τους , να παίξουν στην εξωτερική πισίνα με τα φουσκωτά, να κάνουν φιλίες με κολυμβητές άλλων συλλόγων, να αισθανθούν την χαρά της επιτυχίας φορώντας το μετάλλιο και να κάνουν τους γονείς τους περήφανους .Όλα αυτά με την αστείρευτη ενέργεια και διάθεση που είχαν για να ζήσουν την κάθε στιγμή της γιορτής.

Στην γιορτή συμμετείχαν οι αθλητές: Αντωνιάδου Ελένη, Βαϊνά Νεφέλη, Βασιλειάδης Αναστάσης, Βασιλειάδου Ξένια, Δοβλέτογλου Γιώργος του Νικολάου, Δοβλέτογλου Γιώργος του Θωμά, Ζέζιου Κωνσταντίνα, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κλωνάρας, Κωνσταντίνος, Κοκκίνης Θάνος, Κοσμίδου Χριστίνα, Κουμπουλίδου Δήμητρα, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μιτζατζίδου Δώρα, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Μπαμπαλής Γιώργος, Μπέρσος Βασίλης, Οικονομίδης Νίκος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Πασίδης Χαράλαμπος, Πασίδου Δέσποινα, Σαμαράς Γιώργος, Στεργίου Μαρία, Στουγιάννος Αργύρης, Τσεναλίδης Γιώργος, Τσιαπανίτης Απόστολος.

Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές τους Στέλιος Αμπατζίδης, Παναγιώτα Παράσχου και Θανάσης Φιλιμέγκας .

Ο προπονητής Στέλιος Αμπατζίδης μετά το τέλος της γιορτής δήλωσε: ”Ήταν μια πραγματική γιορτή που περιελάμβανε συμμετοχή των μικρών κολυμβητών στην ημερίδα κολύμβησης και παιχνίδι με φουσκωτά στον χώρο της πισίνας. Στόχος της διοργάνωσης η απόκτηση εμπειριών και ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος ο οποίος επετεύχθη αν σκεφτεί κανείς τα γεμάτα ευτυχία πρόσωπα των παιδιών. Με τα ίδια κριτήρια δουλεύουν οι ακαδημίες του τμήματος κολύμβησης, με σκοπό πάντα την σωστή εκμάθηση, την ικανοποίηση που μας προσφέρει η επίτευξη στόχων και τη χαρά για την συμμετοχή μας.”

Το ΔΣ του ΝΑΣΗ συγχαίρει τους μικρούς κολυμβητές / τριες για την συμμετοχή τους στην παραπάνω διοργάνωση, τονίζοντας ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να γίνονται συχνότερα από την πλευρά της ομοσπονδίας και των συλλόγων , καθόσον αναδεικνύουν τα αθλήματα του υγρού στίβου μέσα από το παιχνίδι και την επαφή των συμμετεχόντων παιδιών με το αγωνιστικό κομμάτι σε μικρή ηλικία !