Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από δεκάδες στελέχη και υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Παπαγιάννης Ιωάννης- Δικαίωμα για Νέα Βέροια» περιόδευσε και ομίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Ριζώματα.

Αρχικά περιόδευσε στη λαϊκή αγορά, όπου διαπιστώθηκε από κοινού με κατοίκους και εμπόρους της αγοράς το, δυστυχώς, έντονα υποτονικό αγοραστικό κλίμα. Ακολούθησε ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, όπου τονίστηκε η ανάγκη προβολής και προώθησης των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής, ιδίως δε η εξαιρετικής ποιότητας ντομάτα. Ο Γιάννης Παπαγιάννης ανέλυσε το πρόγραμμά του για τη δημιουργία ειδικής Αντιδημαρχίας Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης, γραφείο ενημέρωσης αγροτών του Δήμου και καθιέρωση ετήσιας διεθνούς έκθεσης για προβολή των προϊόντων της γης μας.

Οι κάτοικοι των Ριζωμάτων δημιούργησαν ένα θερμότατο κλίμα υποδοχής του κου. Παπαγιάννη, για το οποίο ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Συνεργάτες του συνδυασμού επισκέφθηκαν μαζί με τον κο. Παπαγιάννη δεκάδες οικίες συμπολιτών και χώρους συνάθροισης πολιτών των Ριζωμάτων, όπου διανεμήθηκε προεκλογικό υλικό. Ο Γιάννης Παπαγιάννης δήλωσε ότι εκλεγόμενος ως Δήμαρχος θα ξαναεπισκεφθεί εντός του Ιουνίου τα Ριζώματα ώστε να πραγματοποιηθεί ανοικτή συνέλευση κατοίκων όπου θα ιεραρχηθούν τα θέματα και οι προτεραιότητες που θα επιλύσει η νέα Δημοτική Αρχή.