Τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας επισκέφτηκε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης το πρωί της Δευτέρας συνοδευόμενος από υποψηφίους – μέλη του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Έγινε δεκτός εγκάρδια από το Δ.Σ. του Σωματείου καθώς όπως αναφέρθηκε ήταν ο μόνος μέχρι τώρα υποψήφιος Δήμαρχος που πραγματοποίησε επίσκεψη στο αρχαιότερο σωματείο της πόλης.

Σημειώνεται ότι η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1905, δηλαδή πριν από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της συνεχώς και βέβαια σε ιδιαίτερα κρίσιμες ιστορικές περιόδους.

Όπως τονίστηκε από το Δ.Σ. όλη η προσπάθεια στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στη φιλανθρωπία των συμπολιτών μας και στις άοκνες προσπάθειες των μελών του Σωματείου. Μεταξύ των άλλων ζητημάτων συζητήθηκε και αυτό του κληροδοτήματος Κάπου.
Η ιδιαίτερα σημαντική προσφορά της Φιλοπτώχου Αδελφότητος δεν περιορίζεται μόνο στη σίτιση μεγάλου αριθμού απόρων και φτωχών οικογενειών, αλλά και στη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως ειδών ένδυσης που ευγενώς προσφέρουν οι συμπολίτες μας.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση του έργου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και τόνισε ότι το έργο της είναι ανεκτίμητο και πρέπει να στηριχθεί και να υποστηριχθεί, πέρα από την ευαισθησία των συμπολιτών και από τις οργανωμένες δομές του Δήμου στα πλαίσια της ανάπτυξης της κοινωνικής του πολιτικής.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με το Δ.Σ. του Σωματείου να προσφέρει ευγενώς στον κ. Καραπαναγιωτίδη και στα μέλη του συνδυασμού του που τον συνόδευαν το βιβλίο με την ιστορία της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας.